Quantcast

Zelená pro platformu SkyShowtime

| redakce | tisk

Streamingová služba SkyShowtime může odstartovat. Společnosti Comcast Corporation a ViacomCBS Inc. obdržely veškerá povolení regulačních úřadů a již nic nebrání tomu, aby bylo možné spustit službu ve více než 20 evropských zemích pro více než 90 milionů domácností.

Video platforma SkyShowtime bude působit také na českém a slovenském trhu.

Těší nás, že služba SkyShowtime obdržela veškerá regulační schválení, a jsme nadšeni, že můžeme tuto novou, jedinečnou a působivou zábavní službu - s širokou škálou toho nejlepšího obsahu z celého světa - nabídnout milionům diváků napříč jednotlivými trhy,“ říká SkyShowtime CEO Monty Sarhan.

Logo služby SkyShowtime (foto: SkyShowtime)
▲ Logo služby SkyShowtime (foto: SkyShowtime)

Sarhan byl jmenován CEO služby SkyShowtime v tomto roce. S předchozími zkušenostmi z obou společností, Comcast i ViacomCBS, Sarhan pracoval více než dekádu v americké prémiové kabelové a satelitní televizní síti EPIX. Coby Executive Vice President of Programming a General Manager pro EPIX zajistil Sarhan plnou národní distribuci pomocí MCPD a stál za spuštěním přímé služby EPIX pro uživatele. Společnost vedl v době největšího a nejrychlejšího nárůstu jejích příjmů a zdvojnásobení počtu jejích předplatitelů.

Služba SkyShowtime bude postupně dostupná uživatelům v Albánii, Andoře, Bosně a Hercegovině, Bulharsku, Chorvatsku, České republice, Dánsku, ve Finsku, v Maďarsku, Kosovu, Černé Hoře, Nizozemí, Severní Makedonii, Norsku, Polsku, Rumunsku, Srbsku, na Slovensku, ve Španělsku a Švédsku.

Nabídne více než 10 000 hodin obsahu napříč žánry pro všechny divácké skupiny. Chybět nebudou původní dramatická tvorba, obsah pro děti a rodiny, časem prověřené šlágry televizní i filmové tvorby, lokálně vyráběný obsah, dokumenty a mnoho dalšího.

Další podrobnosti ke službě SkyShowtime, včetně ceny předplatného, budou oznámeny později.





Reklama




Vybrané články