Quantcast

VTi 15 s dalšími aktualizacemi

| redakce | tisk

Po krátké době přichází vývojový tým VTi (Vu+ Team image) s průběžnou aktualizací image VTi 15 pro populární multimediální 4K set top boxy Vu+. Uživatelé se dočkali několika novinek a změn.

Z fedu VTi byl odstraněn filmový plugin ImdB. Podobně již v nabídce není plugin Secondinfobar, který je již integrovaný ve VTi. Ve feedu již není balíček piconů (loga kanálů). Uživatelé mají místo něj využívat Picon Manager, který je integrován ve VTi.

Image VTi (foto: VTi)
▲ Image VTi (foto: VTi)

VTi 15 dále přináší aktualizovaný Kiosk Plugin ve verzi 1.0.7, uvolněný 31. března 2022.

Další změny se týkají konfigurace feedů a RSS.

Image VTi 15 na nejnovější verzi lze jednoduše zaktualizovat přímo z menu přístroje (modré tlačítko - Systémové informace - Aktualizace - zelené tlačítko Aktualizovat). Před aktualizací image přijímače se vřele doporučuje provést zálohu stávající konfigurace (ideálně celého image), na kterou je pak možné se vrátit po případném kolapsu přijímače v případě problému s aktualizací, eventuálně případnými problémy, které by mohly nové verze přinést.

Uživatel by měl proto zvážit, zda danou aktualizaci skutečně potřebuje a nové funkce, vlastnosti či opravy chyb přispějí k využívání přístroje.





Reklama




Vybrané články