Quantcast

Nedělní večery na TV Markíza: Show Tvoja tvár znie povedome

| redakce | tisk

Od 4.9.2022 bude po deset nedělních večerů na obrazovkách televize Markíza patřit hudební show Tvoja tvár znie povedome. Diváci se mohou těšit na večery plné hudebních čísel a oblíbených slovenských hvězd v rolích světových i domácích ikon populární hudby.

Šest předchozích sérií tohoto formátu si v uplynulých sezónách získalo obrovské množství fanoušků. Od 4. září 2022 vždy ve 20:30 hodin se mohou diváci TV Markíza a Markíza International těšit na pokračování.

Tvoja tvár znie povedome od 4.9.2022 na TV Markíza a Markíza International
▲ Tvoja tvár znie povedome od 4.9.2022 na TV Markíza a Markíza International

V sedmé sérii se divákům představí nová osmička osobností slovenského showbyznysu. Své herecké, pěvecké a taneční schopnosti předvedou oblíbené herečky z markízáckých seriálových hitů - Viki Ráková (seriál Susedovia), Lívia Bielovič (Dráhá šance) a Natália Puklušová (Oteckovia), které doplní populární stand-up komička Simona Salátová.

Mužskou čtveřici soutěžících budou tvořit vítěz poslední SuperStar Adam Pavlovčin, známý hudebník a famózní houslista Ondrej Kandráč, talentovaný herec a zpěvák Matúš Kolárovský a mladý herec Karol Tóth.

V porotě letošní série se objeví i ověřené tváře z předchozích ročníků, v porotě usednou i absolutní nováčkové. Porotu ve složení Zuzana Kubovčíková Šebová a Mário "Kuly" Kollár doplní všestranný hudební Marián "Čeky" Čekovský a úspěšný slovenský bojovník MMA Attila Végh. Moderátorem show bude Martin Nikodým.





Reklama




Vybrané články