Quantcast

Sporty TV začala testovat v DVB-T2

| redakce | tisk | názory

Před startem je nový celoplošný kanál s názvem Sporty TV. Stanice spustila testovací vysílání v celoplošném DVB-T2 multiplexu 23 operátora CDG (Czech Digital Group), vlastněný Českými Radiokomunikacemi.

Stanice Sporty TV se objevila na jednom z připravených testovacích slotů - konkrétně "Test-1".

Sporty TV - záběr z příjmu stanice
▲ Sporty TV - záběr z příjmu stanice

Zkušební vysílání Sporty TV je poskytováno v HEVC v HD rozlišení (1440x1080p) se zvukem v kodeku AAC.

Zahájení pravidelného vysílání Sporty TV je naplánováno na 1.3.2024 na 15:00 hodinu s vlastním diskusním pořadem, který představí celé programové schéma Sporty TV včetně magazínů vlastní tvorby.

Sporty TV - záběr z příjmu stanice
▲ Sporty TV - záběr z příjmu stanice

Sporty TV hodlá divákům nabídnout mimo jiné přenosy z italské basketbalové ligy, cyklistický závod Tour de Pologne, maraton z Říma nebo prestižní atletický halový mítink v Madridu. Dále divákům zprostředkuje přenosy play-off zápasů florbalu a volejbalu, čtvrtfinále FIBA Europe Cupu a italskou basketbalovou ligu.

Sporty TV - záběr z příjmu stanice
▲ Sporty TV - záběr z příjmu stanice

Hlavními pilíři vysílání budou nejvyšší ženské a mužské soutěže v házené, basketbalu, volejbalu a florbalu. Program doplní i druhá liga ledního hokeje, druhá fotbalová liga, hokejová extraliga juniorů, tenis, dostihy, americký fotbal, curling, baseball, boxlakros, bojové sporty, motorsport a další.

názory čtenářů




Reklama




Vybrané články