Quantcast

28,2E: Great! Real odstartoval, konec Tiny Pop

| redakce | tisk | názory

Nabídka volně vysílaných programů na pozici 28,2°E doznala menších změn. Skončil dětský kanál Tiny Pop, včetně své časově posunuté verze +1 hodina (Tiny Pop +1). Na druhou stranu ve středu odstartoval zbrusu nový kanál Great! Real, včetně timeshiftové verze.

Dětský kanál Tiny Pop skončil v tradičním éteru. Je to reakce na změnu poptávky televizních divákům po vysílaném obsahu. Místo dětské stanice spustil stejný provozovatel nový program Great! Real, včetně verze s hodinovým posunem (Great! Real +1).

Stanice se vysílá v MPEG-2 v SD rozlišení (720x576) se zvukem v kvalitě MPEG (160 kbit/s).

Great Real! - záběr z příjmu stanice
▲ Great Real! - záběr z příjmu stanice

Program Great! Real se vysílá ze satelitu Astra 2F volně ( FTA) z transpondéru s britským paprskem. Hlavní zóna pokrytí je tak nasměrovaná na britské ostrovy, směrem do centra Evropy signál slábne a příjem je možný v různých lokalitách Evropy s parabolami velkých rozměrů ale bez jakékoliv garance příjmu.

Great! Real je kanálem věnovaný příběhům založeným na faktech.

Skupinu stanic Great! aktuálně tvoří stanice Great! TV, Great! Action, Great! Movies, Great! Real a Great! Romance. Kromě posledně vyjmenované stanice mají všechny programy i verzi s posunem +1 hodina.

technické parametry - Great! Real, Great! Real +1h:

• Astra 2F (28,2°E), freq. 11,307 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 5/6, DVB-S/QPSK, FTA

názory čtenářů




Reklama




Vybrané články