Quantcast

IPTV služba O2 TV má 70 000 zákazníků

| Martin Vyleťal | tisk

Digitální televizi O2 TV společnosti Telefónica O2 v současné době využívá 70 tisíc zákazníků. Služba byla zákazníkům představena v září 2006 a v současné době nabízí až 50 televizních programů v digitální kvalitě obrazu a zvuku, stovky filmů, dokumentů, 3D filmů, seriálů a pohádek spolu s dalšími službami.

"Rostoucí počet uživatelů O2 TV ukazuje, že zákazníci reagují na naši snahu nestále zlepšovat poskytované služby. Průběžně rozšiřujeme naši filmovou databázi Videotéky o nejnovější domácí i zahraniční tituly. Novinkou je také zařazení kanálu Nova cinema, který rozšíří už tak bohatou nabídku filmových kanálů," uvádí Matts Johansen, marketingový ředitel pro rezidentní segment společnosti Telefónica O2.

O2 TV začne od poloviny prosince nabízet v testovacím provozu plošné vysílání programu Nova ve vysokém rozlišení (HDTV) a bude tak nabízet v testovacím režimu 2 programy v High definition TV. Vedle programu TV Nova nabízí od léta také první program České televize.

"Přechod k HD vysílání je jedním z nejaktuálnějších trendů poslední doby. Telefónica O2 zatím nabízí v HD kvalitě program ČT a nyní nově i NOVA TV a hodlá na další implementaci těchto technologií intenzivně pracovat," doplňuje tiskový mluvčí společnosti Martin Žabka.





Reklama




Vybrané články