Quantcast

CS Link TV na satelitu skončil, připravuje se nová TV

| redakce | tisk

Na satelitní platformě CS LINK na družici Astra 1E (23,5°E) bylo včera 10. srpna 2008 ve 22:00 hodin ukončeno vysílání promo kanálu CS Link TV. Dnes ráno se na obrazovce stanice objevila textová informace o ukončení satelitní distribuce CS Link TV s příslibem startu nové stanice.

Program CS Link TV se vysílal volně na družici Astra 1E, na kmitočtu 11,992 GHz, polarizace horizontální, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S, service ID 9005, video PID 2624, audio PDI 2625 denně od 6:00 do 22:00 hodiny. Ve zbývajícím čase se na této programové pozici vysílá první český erotický kanál Leo TV. Signál je zabezpečen systémem CryptoWorks (CAID 0D0F) pro karty společnosti Gital.

CS Link TV na satelitu skončil, připravuje se nová TV
▲ CS Link TV na satelitu skončil, připravuje se nová TV

Vysílání CS Link TV se přesunulo ze satelitu na internet. Divák na stránkách www.cslinktv.cz najde archív odvsílaných dílů CS Link TV Magazínu (aktuality zejména o satelitním vysílání, rozhovory, reportáže) a instruktážní videa ohledně nastavení a seřízení paraboly a další videa. Veškeré informace o platformě CS Link jsou na stránkách www.cslink.cz.





Reklama




Vybrané články