Quantcast

JOJ Plus bude na Skylinku za jednorázový poplatek

| redakce | tiskobrázek k článku: JOJ Plus bude na Skylinku za jednorázový poplatek

JOJ Plus, druhý kanál slovenské komerční dvojky JOJ, zahájí vysílání v neděli 5.10.2008 pět minut před dvacátou hodinou večer. Program bude šířen ve slovenské satelitní platformě Skylink na satelitu Astra (23,5°E) a také v konkurenční službě Digi TV (1°W).

Kanál JOJ Plus bude podle živé.sk v nabídce paketu Skylink dostupný za jednorázový poplatek 2490,-Sk (82,65 euro) (cena karty) a vše nasvědčuje tomu, že půjde o neplacenou televizi, která rozšíří stávající nabídku FTV (free to view) kanálů služby Skylink. Naposledky se FTV nabídka Skylink rozšířila o program Trojka (STV3). Vedle Skylinku bude druhá JOJka vysílat i v satelitní službě Digi TV, kde by měla vysílat v základní programové nabídce.

JOJ Plus se bude vysílat v nabídce kabelového operátora UPC Broadband Slovakia v digtální i rozšířeném souboru analogové nabídky. Podle Jaroslava Kolára, mluvčího slovenského UPC program nebude zatím v nabídce UPC Direct. Pokud by se JOJ Plus neobjevil v nabídce UPC, stanice by přišla až o 285 tisíc domácností, upozorňuje server Mediálne.sk.

Z dalších operátorů, které budou JOJ Plus šířit bude i Satro a probíhají jednání i s dalšími operátory, které mají licenci, připomíná Živé.sk.

zdroj: mediálne.sk,živé.sk





Reklama




Vybrané články