Quantcast

Televize na Kartě od 3. října

| redakce | tisk

11 let od startu polské komerční televize TVN přichází do distribuce nová nabídka digitální televize připravovaná společností Cyfrowy Dom pod názvem Televize na kartě (TNK). Nabídka bude zaměřena na příjem základních televizních kanálů. V nabídce se objeví i nSport v SD, TVP Sport a také tématické kanály TVN a Disney Channel.

Služba Telewizja na Karte (Televize na kartě) bude obsahovat: TVN, TVN 7, TVP 1, TVP 2, Religia.TV, TVN 24, nSport, TVN Turbo, TVN Style, TVN CNBC Biznes, TVN Meteo, TVP Info, TVP Sport a Disney Channel. Možné je rozšíření nabídky i o TVN Lingua, který přešel z MPEG-4 do MPEG-2.

Pět kanálů TVN, TVN7, TVP1 TVP2 a Religia.TV budou dostupné bezplatně a jejich příjem bude možný i v případě, že zákazníkům skončí předplatné zbývajících programů. Ostatní programy budou v placeném balíčku a měsíční poplatek bude záviset na délce předplatného. Předplatné na 3 měsíce bude 42 zlotých (tj. 14 zlotých měsíčně), 6 měsíců 72 zlotých (po 12 zlotých měsíčně) a roční abonence za 120 zlotých (po 10 zlotých měsíčně). Částka může být poukázána distributorům Telewizji na karte nebo pomocí převodu na účet.

Základem Televize na kartě má být jednoduchost - nebude potřeba žádných smluv a měsíčních poplatků - divák bude platit, kdy bude chtít.

Divák má dvě možnosti. Buď si pořídí přijímač Technisat Digit S2 CD s kartou za 199 zlotých nebo samotnou kartu za pouhých 49 zlotých. V ceně je zahrnut tříměsíční přístup k plné nabídce. V první fázi budou na trhu přijímače s kartou, později se objeví i samostatné karty.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články