Quantcast

Animal Planet v nové verzi na Digi TV

| redakce | tiskobrázek k článku: Animal Planet v nové verzi na Digi TV

Abonenti platformy Digi TV v České republice a na Slovensku čeká změna v příjmu dokumentárního kanálu Animal Planet. Tato satelitní služba přidala českou audio stopu k verzi Animal Planet, která se šíří i v jiných zemích.

Nová verze Animal Planet Europe se distribuuje na satelitu Intelsat 10-02 (1°W), na kmitočtu 12,723 GHz, polarizace horizontální, SR 27500, FEC 3/4, service ID 1027, video PID 527, audio PID 2008 (česky). Program je kódován systémem Nagravision 2/3. Program se vysílá také v angličtině a maďarštině, dále s DVB titulky v rumunštině, chorvatštině a srbštině. Totožný program je také k dispozici na konkurenční platformě UPC Direct (Astra, 19,2°E). Upoutávky na této verzi jsou v anglickém jazyce.

Paket Digi TV doposud zákazníkům nabízel odlišnou verzi Animal Planet CE (freq. 12,643 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S), která se neshodovala s programovými plány zveřejněnými na webu parabola.cz v sekci TV Program.

Zákazníci Digi TV zaregistrovali obdobnou výměnu i u sesterského kanálu Discovery Channel. Místo původní evropské verze mají přístup k maďarské mutaci. Nevýhodou této verze jsou především upoutávky v maďarském jazyce.





Reklama




Vybrané články