Quantcast

Alekto Card - další komerční multi karta

| redakce | tisk

Na trhu se objevila nová komerční Alekto Card karta pro neautorizovaný příjem mnoha paketů v různých systémech podmíněného přístupu. Ukazuje se, že prolomených paketů je více, než se očekávalo a další provozovatelé budou muset investovat do dalšího zabezpečení.

Karta Alekto aktuálně umožňuje příjem programů paketů ART a Showtime (Nilesat, 7°W), Orbit Network (Eurobird 2, 25,5°E a Atlantic Bird 2, 8°W), La7 Carapiu (Atlantic Bird 1, 12,5°W), ART Arabesque (Hot Bird, 13°E), AB SAT (Hot Bird, 13°E), Digitalb (Eutelsat W2, 16°W), Canal Digital Nordic (Thor, 0,8°W), Kabelkiosk (Atlantic Bird 2, 8°W), NTV Plus (Eutelsat W4 , 36°E) a Sexview (Hot Bird, 13°E).

Prolomené pakety s komerční kartou Alekto používají různé systémy podmíněného přístupu - Irdeto 2, Viaccess i Conax.

Komerční multi karty neumožňují legální příjem placené televize. Nelze je tedy doporučit. Jde o způsob, jak z diváků vylákat peníze v době, kdy řada provozovatelů placeného vysílání provádí výměny karet (NTV+, Canal Digital, Digitalb) a je jen otázkou několika málo dní - týdnů, kdy odpojí starý prolomený systém a znemožní tím příjem mimo originální přístupové karty a řádnou abonenci.

Tato zpráva má pouze informační charakter. Neslouží jako návod pro pirátský příjem digitální satelitní televize a ani jej nepodporuje. Pro příjem placené televize si obstarejte řádné předplatné pay-tv, která je v dané zemi dostupná.





Reklama




Vybrané články