Quantcast

Placené programy Skylinku budou i v maďarštině

| Martin Vyleťal | tiskobrázek k článku: Placené programy Skylinku budou i v maďarštině

Placené programy Skylinku i v maďarštině? Již brzy to bude realitou. Provozovatel platformy Skylink připravuje připojení audio tracků v maďarštině ke všem placeným programům, které má v nabídce a v maďarské jazykové verzi jsou k dispozici.

"Rádi bychom tento zvukový doprovod postupně přidávali k programům, kde je k dispozici," uvedl na dotaz webu parabola.cz Jaromír Glisník, výkonný ředitel společnosti TradeTec, která se podílí na chodu služby Skylink a dodává "moc to nestojí a slovenští Maďaři to ocení."

V praxi to znamená, že Skylink může maďarským zvukovým doprovodem obohatit své programy ve standardním rozlišení (SD) - Viasat Explorer, Viasat History, History Channel, JimJam, MGM Central Europe, Discovery Channel, Eurosport a dále HD programy Eurosport, History HD, Filmbox HD. Z placených kanálů je v maďarštině už dostupný program Eurosport (Astra, 19,2°E) a také History Channel v SD (23,5°E).

Skylink hodlá šířit i významné celoplošné kanály Magyar 1 (MTV1), Magyar 2 (MTV2), Duna TV, TV2, RTL Klub. Maďarským zvukem a programy chce oslovit početnou maďarskou komunitu na Slovensku. Není ale vyloučena budoucí expanze služby do Maďarska. V takovém případě to nebude mít provozovatel jednoduché. Na maďarském trhu již působí platformy Digi TV, UPC Direct, T-Home a Hello HD.





Reklama




Vybrané články