, sekce: Pořady v televizi |
|
ct sport 4Kto by bylo ted parada na olympiadu |
robert bob
Registrace: 3/2025 Příspěvků: 8 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
|
|
@Halford89Z HBO max mi teď odpověděla paní že discipliny jsou pouze ve full hd. A dolby atmos mám pouze u filmů v původním znění v ostatních zvucích pouze dolby digitál 5.1. jak už jsem uvedl. |
Pavel1975
Registrace: 4/2016 Příspěvků: 401 |
|
|
RE: ct sport 4KJá jen doplním že když jsem psal na podporu hbo max tak je tarif nezajímal. Jen rovnou napsali že jsme vše fullhd |
blacker91
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 45 |
|
|
RE: ct sport 4Ktv společnosti asi nechcou platit tak vysílají jen 1080 jinak v evropě co vím jen France 2 vysílá v nativu UHD HDRVu+Uno 4 K Se
|
Laik
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 545 |
|
|
RE: ct sport 4KUž to prosím Vás pochopte im ide o predplatné nie o to že si to pozrie človek v 4K HDR im je to jedno len nakvákajú že Premium balíček v 4K a Dolby Atmos len už nepovedia že len u pár filmov či seriálov a olympiáda už vôbec nie aj z Paríža keď vysielali olympiádu to nebolo v 4K HDR . Klamú spotrebitelov , veriť médiám je cesta do pekla , nedávám na rečičky , pozerám na činy - nedávajú v 4K HDR olympiádu = nepredplatím . Napíšu tam taký trik veď amíci ... že podla zariadenia človek vybavený najrachlejším dostupným internetom , zariadenie 4K má či televízor alebo Apple tv 4K či Chromecast 4K alebo iné balíček Premium HBO a aj tak to není v 4K HDR bo oni to nepustia v 4K HDR ale predplatné klamári za to zoberú . |
Janci19
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 917 |
|
|
@Janci19Jasné, že zavádzajú... lebo pri každom prenose z OH je info:Rozlíšenie 4K UHD, HDR a Dolby Atmos závisí od dostupnosti a zariadenia. Takže som predpokladal, že tí čo majú Premium, majú tieto prenosy v 4K. A ako tu už niektorí užívatelia píšu, tak OH na HBO Max sú vysielané vo full hd. |
Halford89
Registrace: 5/2025 Příspěvků: 898 |
|
|
RE: ct sport 4KOlympiáda ve 4K je na Eurosportu 4K a TNT Sports Ultimate - sleduju obojí..a upřímně... Drtivá většina z těch, kteří se dožadují UHD má 55 palcový zobrazovač maximálně, a zde rozdíl HD/UHD nepoznáš |
PepaJožka
Registrace: 8/2022 Příspěvků: 480 |
|
|
RE: ct sport 4Ktak zrovna BT TNT Sport Ultimate vysílají 4K ale jen upscaler ne nativVu+Uno 4 K Se
|
Laik
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 545 |
| Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|