Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
08.11.2007, 17:36.41

skystar2

mam problem so skenovanim programov neskenuje mi vsetky tranpndery napriklad na astre 19.2 naskenuje len do 11700mhz a potom len 12603 h 27500 jeden transponder signal mam silny a uz som vymenil dva nove konvektory.nevie niekto co to moze byt ? robi mi to na kazdej druzici.
uživatel
cokan
08.11.2007, 18:40.15

RE: skystar2

Mohl by to být i software (přehrávač nebo ovladač). Mně se to taky někdy při skenování chovalo divně. Ale přišel jsem na to, že je nějaký problém s ovladačem na motor. Zkrátka, jak otočím anténou, je (pouze pro skenování) nutné zavřít přehrávač (AltDVB) a znovu jej spustit a začít skenovat bez dalšího otáčení motorem. Chápu, že to není přesně tvůj případ, nicméně bych zkusil na tvém místě uvažovat tímhle směrem...
uživatel
Louskacek
08.11.2007, 18:57.27

RE: skystar 2

w.. slunečnice.cz

magazín

osobní a domácí

satelit v PC.karta ss2 8díl autor:p.Daněk tam se dovíš vše,jinak to může být diskuze na dva dny.
uživatel
zizi
08.11.2007, 20:13.07

uz asi nieco vnej odislo uz som preinstaloval windows aj kartu a
dal inu vacsiu parabolu a vzdy to iste .dik
uživatel
cokan
08.11.2007, 21:25.47

Hm, tak to je fakt divné.

Ještě by se to snad mohlo hádat s jiným hardwarem, cos přidal od doby kdy to jelo. Například mně zhruba jednou za 14 dní vytuhne naultimo D-Link G520, a zásadně vždy v okamžiku, kdy sleduju něco na satelitu. Dokud jsem neměl SS2, v životě se to nestalo. Je to sice něco úplně jiného, ale počítače jsou fakt děsně komplikované, a jeden nikdy neví, která blbost co může způsobit...
uživatel
Louskacek
09.11.2007, 05:15.49

skusim vybrat tv kartu dal som ju tam nedavno
uživatel
cokan
09.11.2007, 09:47.23

No, to by snad mohlo být. Ono se dost často píše, že kombinace více TV a SAT karet dělává problémy...
uživatel
Louskacek
09.11.2007, 10:38.40

Taky jsem s tím měl problém. Mám WINFAST 2000 +SS2 a pomohlo přehodit fyzicky je mezi sebou. Ještě by to mohla dělat paměť. Jestli náhodou nemáš dva moduly ne úplně stejné? Dokupoval jsem 512M, v obchodě mi řekli, že je sice rychlejší, ale nemělo by to nic dělat. Vše fungovalo normálně, ale občas se restartovala grafárna. Pokud byla paměť jenom jedna -vše O.K. , ale pokud byly obě, nešly např. přeinstalovat WinXP. Hlásilo to, že to nemůže přečíst určitý soubor s CD. Akorát, že jsem měl 2 různé mechaniky a WinXP profi, home a Win2000 a chybu to hlásilo různě. S jedním modulem bez problémů. Ještě zkus skenova tu Astru, ale jako jinou družici, která má to pásmo, které tě chybí, jestli to ta karta to dokáže naladit.
uživatel
croco
09.11.2007, 12:17.14

Ty chybějící transpondery si dopiš ručně.
uživatel
Morous