16.11.2007, 11:23.44 | |
Diablo pomoooc...Před tydnem jsem si koupil modul Diablo a protože jsem s ním nadmíru spokojený, doporučil jsem ho známému, který si ho hned objednal. Když mu přišel, nahrál jsem mu do něj stejný Stealth co mám já a taky stejný Keys.bin jenže...můj modul je mnohem rychlejší než ten kamarádův ale hlavně nechce otevřít Digi TV (a to vůbec, jediný co otevře je HBO Comedy ale jen zvuk, nikoli obraz!) ostatní pakety (Premiere,Polsat...) otevře ale trvá mu to strašně dlouho (asi tak půl minuty) a někdy to neotevře vůbec. co s tím můžu dělat? Zkusil jsem modul nově naformátovat ale nepomohlo to. Je to vůbec možný, aby to dělalo takový bordel? V obou modulech je Stelth 2.20. stejný klíče a je to zkoušený ve stejným receiveru (Humax PVR8000). Porad´te někdo, už mi došli všechny nápady (snad kromě reklamace). Dík |
![]() Dan_zx12r |
16.11.2007, 11:39.00 | |
pokudi v nastavení položka config máš to samé,tak reklamace,ale je to divné.U hbo Comedy jde zvuk volně |
![]() cb21 |
16.11.2007, 11:54.59 | |
RE: Diablo pomoooc...Máš zaplá N2 AU na ON???? Zvuk na HBO comedy jede totiž nekódovaně.Jestli chceš mít jistotu vem si bin ze svého modulu a nahraj ho do jeho. |
![]() Tomáš |
16.11.2007, 11:57.42 | |
RE: Diablo pomoooc...Jo tak na Diablu AU už nejede...takže pokud na Tvém jeden vem tvůj bin nahraj ho tam a N2 AU vypni! |
![]() Tomáš |
16.11.2007, 14:10.06 | |
Diablo pomocStahni si stealthkeyfaker 1.3 rozbalho naistaluj zástupce na plochu,připoj CAS 3,nahrej aktualizované klíče do diabla během 15 až 20 vt.pak dej postupně jedno diablo do slotu,vyzkoušej,druhé diablo do slotu,vyzkoušej a mělo by to být dobré,Vždycky když někdo přinese nové diablo,po prvním nahrátí softu jede a naskakuje pomaleji/než se načte/ např. TPS france 5,potom se vše rozjede,nedovedu si to jinak vysvětlit ale je to tak,/teď když digi tv nejde v AU je tento způdsob zkoužky nejrychlejší,právě to provádím na novém diablu kámošovi a konečně začalo fungovat jak má. |
![]() hery |
16.11.2007, 14:10.46 | |
RE: Diablo pomoooc...Svůj bin sem tam nahrál hned na poprvé. i nastavení modulu je stejné. opravdu už nevim co s tim. všechna nastavení i soubor keys.bin jsou stejná. |
![]() Dan_zx12r |
16.11.2007, 14:14.04 | |
RE: Diablo pomoooc...a kde můžu stáhnout ten stealthkeyfaker? mohl bys mi ho prosím tě poslat na Dan-hs@seznam.cz |
![]() Dan_zx12r |
16.11.2007, 14:17.12 | |
RE: Diablo pomoooc...http://www.satfreaks.tv/wbb2/board. php.http://www.satfreaks.tv/wbb2/index. php stáhni si stealthkeyrfreaker 1.3 a naistaluj a můžeš přes CAS3 vkládat do diabla ihned během 15 vt.aktualizace klíčů,jsou zde i stelth 2.20,který samozřejmě musí být v diablu. |
![]() hery |
16.11.2007, 15:32.43 | |
Pro Dan_zx12rTak dej vědět,jak si dopadl né,????? |
![]() hery |
16.11.2007, 19:18.00 | |
RE: Diablo pomoooc...Zdravim Dane Chci si koupit Humax 8000 pvr.Prosimtě jak pracuje se dvěma moduly současně , jak pracuje pvr zaznam. Jsi s přijmačem spokojen.. |
![]() pavelkokor |
17.11.2007, 12:54.38 | |
RE: Diablo pomoooc...abych řekl pravdu tak s ním jsem celkem spokojený, mám v něm moduly Diablo a Easy tv (gital karta) a vcelku si nemůžu stěžovat. Záznam na HDD je bezproblémový, snad jen že pro převod nahrávky do mpegu popř DVD musíš užít speciální soft DVR Studio(já používám trial verzi), nechce se mi kupovat originalní soft, který stojí asi 2000kč takže když mám plný HDD tak si musím v PC přeinstalovat windows...ale jak říkám, jsem s ním spokojený a navíc v současnosti šel cenově dost dolů, dnes sem ho viděl německu za 100 EUR což myslímnení zas tak moc (uvedená cena je samozřejmě bez HDD) pokud tě zajímá ještě něco můřes se ozvat na můj mail: Dan-HS@seznam.cz |
![]() Dan_zx12r |
17.11.2007, 13:01.24 | |
pro heryho...modul sem nakonec rozjel, musel jsem tam dát nejdřív Stealth 2.18 a teprve pak se chytil Stealth 2.20 taky jsem použil ten Stealthkeybraker a od té doby je vše jak má. takže jsem tvým dlužníkem:-)dík |
![]() Dan_zx12r |