![]() |
|
UPC Direct - FilmboxUz 2 den mi ide Filmbox Extra a Filmbox Family napriek tomu ze to nemam aktivovane.Nevie niekto ci ide o nejaku ich akciu alebo im to blbne. |
bombarder
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 17 |
![]() |
|
RE: UPC Direct - FilmboxUž to jede jestli se nepletu alespoň měsíc, myslím že do konce roku to má jet fta.Digi Tv top platforma
|
satmana
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 1 698 |
![]() |
|
UPC DirectTieto 2 stanice nejdu FTA,FTA idu iba madarske verzie Filmbox a Filmbox Plus. |
bombarder
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 17 |
![]() |
|
RE: UPC Direct - FilmboxAha tak to promiň, jsem se spletl.Digi Tv top platforma
|
satmana
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 1 698 |
![]() |
|
Česká verze Filmbox a Filmbox Extra.Objeví se česká verze Filmboxu Na UPC Direct, když madaři mají svoje verze Filmboxu? |
kevin
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 339 |
![]() |
|
RE: UPC Direct - Filmboxkevin, ty o čom? |
anonym2
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 792 |
![]() |
|
anonym2O ničom. |
kevin
![]() |
|
RE: UPC Direct - FilmboxAj mne idu Filmbox Extra a Filmbox Family a nemám ich zaplatené. |
fsat
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 738 |
![]() |
|
RE: UPC Direct - FilmboxTo isté:Kevin už nezakláda anketové témy, ale začal sa schovavať už za založené. Čo je toto za človeka???? |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
Milan CTo isté:A čo si ty za človeka??? |
kevin
![]() |
|
kevinJa tu nepokladám neustále, a už si bol za to na black liste potrestaný, takéto otázky :bigeyes: Ty sa nepoučíš???? Trošku, ale len trošku porozmýšľaj, priateľu... |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
RE: UPC Direct - FilmboxObě stanice Filmbox extra 1, Filmbox family,by měly být přístupné pro obonenty UPC do konce roku. Maďarské verze vysílají skutečně FTA - tedy pro Kevina. |
neuzil
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 528 |
![]() |
|
![]() |