Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink Vánoční akce II.

Dobrý den tak jsem jako spousta asi i z vás byl oklamán fa SkyLink tak bacha ať se nenapálíte taky jako já!Předplatil jsem si dva měsíce v Tipsportu aktivoval přez web ale stále mi jde pouze MULTI HD ani po tel urgenci poslal jsem email a nereagují.Takto si tedy Vánoční akci nepředstavuji.Zustanu u UPC.
To je hnus.... ;P

Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB

satmam
Registrace: 8/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink Vánoční akce II.

dodatek k tématu:
https://www.parabola.cz/forum/topic-56893/

satmam

a preto je najlepsie u predajcu sat. techniky a mas to okamzite.

tomko
Registrace: 1/2006

Koupil jsem kupón 2x mesíc multiHD na tipsportu zavolal na skylik a po té jsem kupóny aktivoval přez net a vše během cca 30 min šlapalo. Díky Skylinku přez tipáč je to super.

power3
Registrace: 7/2010

Platil som bankovym prvodom, 2 mesiace Multi HD a zapli mi komplet celu ponuku. Vdaka SKYLINK za Vianocny darcek. R^

k111
Registrace: 11/2009

?? čo som všetkým aktivoval multiHD 2M tak im nabehlo i to HBO - zatiaľ no problém.
Systém šlape na 99,9% /preto nie 100, lebo sa mi asi pred rokom stal jeden zádrhel - ale vyriešilo sa to/

vador
Registrace: 6/2010

ale ved ja fakt nechapem

ktory neandertalec chodi fyzicky na postu aby slozenkou zaplatil neviem akych 400 kacek?!
Neviem ako u vas bratia ale posta je tiez akoby banka a myslim si ze ucet Skylinku asi nie je v -postovej- banke a kedze jedna banka a druha banka, u nas bezne medzi bankami trva prevod bezne 3 pracovne dni.
Navyse u slozenky ktoru predpokladam si vyplnil rukou a perom moze prist k pomyleniu symbolov - Variab. co bude cislo karty atp. alebo za xy dni sa dozvies ze si ktohovie co poplietol...
Skratka v 3. tisicroci kazdy normalny moderny clovek ma kreditku ci debetku na platbu on-line kartou a takato transakcia sa zrealizuje hned a zaraz.
Keby aj to posles prevodom, dajme tomu o 14. hodine poobede z jednej banky do druhej, mas to tam az na druhy den...
K

krikri
Registrace: 3/2010

ja som zaplatil bankovym prevodom vo stvrtok rano a vcera mi to nabehlo komplet ak dobre pocitam 72hodin cize 3dni

stream701HD, skylink, cyfra+

janigami
Registrace: 4/2009

Neví někdo, jak je to, když mám novou kartu a do 11.1.2011 mám dvouměsíční promo (tj MultiHD a HBO HD + Cinemax) a zaplatím do 23.12.2010 předplatné tak jak požadují? Kdy bude aktivován ten dárek? Až 11.1.2011? Nebo hned? To si moc dárku neužiji, jen se mi to prodlouží do 22.1.2011.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

Já platil v tipsportu a stále nic ani po telefonické urgenci cca dalších 100,-kč Rv

satmam

to joscer

Ak si predplatíš na 2 mesiace MultiHD dňa 23.12.2010 (posledný deň na využitie akcie Vianoce 2010) a 2-mesačnú akciu PROMO máš do 11.01.2011, tak akcia Vianoce 2010 Ti bude aktivovaná dňa 23.12.2010, teda sa Ti skráti 2-mesačná PROMO akcia.

MartinTO
Registrace: 10/2010

to joscer

Zabudol som, dňa 23.12.2010 si musíš MultiHD predplatiť u predajcu služieb Skylink, aby došlo ihneď k aktivácií.

MartinTO
Registrace: 10/2010

Se zaplacením problém nemám, platím kartou přes internet. Jde o to, a to jsem předtím zapomenul napsat, že při objednávce služeb na stránkách Skylinku lze zadat datum, od kdy se má předplatné aktivovat. Takže já zaplatím teď, datum aktivace dám od 11.1.2011. A teď právě nevím co se stane. Dal jsem dotaz i na stránky Skylinku, ale nevím, kdy odpovědí, proto se ptám i tady, jestli už to někdo neřešil.
Podle toho, co je na stránkách Skylinku napsáno, tak by dárek měl běžet "v prvním měsíci zaplaceného předplatného", což by mělo být od 12.11.2011.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

Tkže druhý telefonát do skylinku a udajně to dají dopořádku ale to už mi říkaly i v pátek a skutek utek.Na emaily vubec nereagujou hlavně že na info lince tvrdí že emaily vyřizují do 24hodin psal jsem ve čtvrtek a zatím odpověď nedorazila.
Fakt jsem už dost nasranej. ;P

satmam

Koukám , že je to u Skylinku horší než u DIGI TV když někdo něco chce ,nebo na stejnej úrovni. .

standa111
Registrace: 11/2009

standa111

Tak to koukáš pěkně bl.bě.Satmam má problém,dalších deset příspěvků
je spokojených a dokonce chválí.Proč děláš z komára slona ??????.Jo už vím :S DIGI 100 % spokojenost a když u toho ještě mám DVB-T tak je to super kombinace.Proto,že :laughing: :laughing: Rv Rv

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007

Pro ty co si předplátcí v Tipsportu!

Konečně se na webu oběvilo
ICZ-KOMPLET bonus k MHD Cinemax, CS TV, HBO, HBO HD, Hustler, Man-X, PenthouseHD
ICZ-MULTI HD na 01Mes CS Film, HD SC, HD 01, MULTI SC, MULTI 01, MULTI 02, PenthouseHD

Nebýt dvou telefonátu tak by mi vánoční akce sama od sebe nenajela při dobíjení v Tipsportu si musí vánoční akci si musí každý sám zaurgovat,dle info ze zákaznické linky skylinku!

satmam

M8m stejnou zkušenost-naletěl jsem taky

ten jejich zas*** balíček jsem předplatil již 10.12.Dosud mi nebyl aktivován ani jeden program ze slíbených, i když holka na telefon tvrdila,že mám předplatné MULTI HD do 19. a poté že to naskočí.Nenaskočilo nic,ale ostatní programy v MULTI HD jedou i po 19.12.Nechápu co je to za bordel!!!!Jede mi pouze HBO ale ne HD,nejde Cinemax, a ted mi přišla zpráva,že balíček CS mám aktivovaný jen do 28. i když má být součástí toho jejich vánočního podfuku.JInak to nemužu u ž nazvat.HOWG

Piller
Registrace: 8/2003

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra