Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Pořady v televizi

Nat Geo: Kosmos - časoprostorová odysea

Dnes o 22:00h začína na Nat Geo a Nat Geo Wild dlhoočakávaná 13 dielna dokumentárna odyssea Kozmos. No na prekvapenie iba v SD! Nat Geo HD má v tomto čase úplne iný program. To je na nepochopenie..

IVOzNR
Registrace: 4/2011
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28
Odpověď v diskusním vlákně

No nevím...

Nyní jsem se na to kouknul, a pokud to někdo chce sledovat kvůli obrázkům, tak nechápu, co na tom kdo vidí. Takové "Alpy shora" na Discovery HD Showcase, nebo dokumenty NG Wild "Ruská divočina" mají po obrazové stránce rozhodně více co nabídnout.... ale je to jen můj názor, sto lidí, sto chutí... Ale ani jedna série nemá na Národní parky Ameriky vysílané svého času na polských nPremium HD

Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech

apriliarsv
Registrace: 12/2012

apriliarsv

Asi je jasne, ze ked niekoho zaujima Vesmir a nezaujimaju ho zvieratka ci hory, tak Alpy ani Divocina ho neuchvatia :p

radolaco
Registrace: 2/2010

radolaco

Mě Vesmír taky zajímá, ale myslel jsem že to bude víc výpravné pokud jde o obrázky, jako dokument ale dobrý

Xtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech

apriliarsv
Registrace: 12/2012
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra