Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Modul pro Technisat S3 ISIO Skylink

Prosím o radu.Koupil jsem jednotunerový,snad kvalitní přijímač Technisat Technistar S3 ISIO a pro kartu skylink IrdetoICE jsem použil starší modul Technisat TechniCAM CW. Naladil jsem v pořádku všechny programy Skylink,hrály všechny i HD.Během večera se ale občas objevila hláška program je kódován,abych se toho zbavil,tak jsem si půjčil modul Mascom Irdeto Skylink ready a bylo to stejné. Když si naprogramuju film tak se mi s tímto problémem nenahraje.Včera jsem koupil modul Technisat Technicrypt Irdeto CI+ skylink ready vložil do něj kartu skylink přijímač zapnul a objevila se jen hláška vložte chytrou kartu a nic žádný obraz.Vložil jsem ho tam snad desetkrát a pořád nic.Potom jsem modul vyndal a i s kartou uvnitř jsem ho dal do starýho Kaonu a ten se ihned rozběhl,alespoň jsem zjistil že není vadný,ale nechápu to.Volal jsem pro radu do Skylinku,jestli není problém že používám kartu Výměna,podle nich to nehraje roli a jen se mě zeptali jestli nedávám kartu do modulu čipem dolů a neporadili mi nic.Můžete mi prosím někdo poradit,proč ten modul nefunguje,když je od výrobce doporučen a ještě označen tím skylink ready? děkuju

bouda
Registrace: 4/2014
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Modul pro Technisat S3 ISIO Skylink

Nechal si cam modul s prijimacem sparovat? Mam tento modul a s prijimacem Technisat technistar S2 chodi ok.

HYPER
Registrace: 11/2010

Nenechal,kde mi ho spárují? Mám HD satelit 7 let a zatím jsem to nemusel řešit.

bouda

spárování

Moduly CI+ vyřadují spárování karty s modulem, provádí to operátor, jak to chodí u skylinku nevím, ale u Freesatu zavoláš na zákaznickou linku nahlásíš mu č.karty a ID modulu který je vytištěn na zadní straně modulu a operátor kartu s modulem spáruje. Je potřeba se znovu dotázat u skylink operátora.

Clint
Registrace: 1/2011

Clint

Skylink nic takového, co by se dalo nazvat povinným párováním vlastnoručně pořízeného modulu a karty NEMÁ.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

Modul Eurocam CI+ pracuje bez spárování i u freesatu.

jjery
Registrace: 12/2012

Předpoklad je bezchybná spolupráce HW přijímače a modul.Pokud se vyskytne jakýkoliv problém je potřeba se obrátit na prodejce/dovozce daného výrobku a to je Omko (dovozce Technisatů do ČR) pro konzultaci, kde vám určitě pomůžou vyřešit problém.Je to jednodušší a rychlejší něž hledat nebo něco zkoušet metodou pokus/omyl.

MT543
Registrace: 11/2012

modul Technisat Technicrypt Irdeto CI+ mě v uvedeném přijímači funguje bezchybně (s kartou ICE),chtělo to jen podle návodu přijímač vypnout (nejlépe úplně ze zásuvky)vložit modul s kartou (samozřejmě vloženou správným způsobem tj.čipem nahoru)a znovu připojit do zásuvky a počkat až se modul s kartou a s přijímačem spárují,od té doby mě to v pořádku funguje několik měsíců... ;)

TV Samsung QE55Q85, TechniCrypt Irdeto CI+, karta SkyLink ICE, 23,5°E, DVB-T2 Praděd

hozby
Registrace: 8/2006

Hosi omluva, spatne jsem se vyjadril. Mel jsem na mysli inicializaci cam modulu s prijimacem. A pak prijimac ještě vypnout a znovu zapnout a v menu cam modulu popřípadě vypnout nektere položky jako například aktualizace sw. ;)

HYPER

bouda

je to zajimavy ze ti nejdou dobře cam moduly od stejného výrobce v prijimaci. Vetsinou by to mělo byt ok. :-/ A co cam modul SMIT Irdeto Skylink ready fialovy? Vyzkousej i tento, třeba to zabere.

HYPER

Ten Technicrypt Irdeto CI+ musí ta S3 vzít, máš asi chybu v instálu - potvrdit v podmíněném přístupu na Irdeto + zkontrolovat v acces, dále provést inicialazaci CI modulu, ... atd..

CES
Registrace: 4/2007

1)Zkus v Hlavním Menu/Podmíněný přístup/conditional Access Settings položku, CI CLOK na hodnotu NORMÁLNÍ.

2)Přes Menu vyhledat STAV IRDETO CA kde je ÚROVEŇ a nastavit na ŽÁDNÁ.

MT543
Registrace: 11/2012

joscer

nelži
viz:
https://www.parabola.cz/clanky/4974/skylink-od-kvetna-s-dotovanymi-set-top-boxy/

Openbox S2 mini HD+,Amiko mini combo

Digi tv
Registrace: 9/2006

precitaj si lepsie ten clanok ;) chcu s tym zacat az o mesiac a len s vybranymi prijimacmi a vybranymi klientami...
Netyka sa to vsetkych a urcite nie v tomto pripade. Takze joscer neklame.

Co sa tyka toho modulu, musi tam prebehnut na zaciatku inicializacia modulu, inac to nepojde, treba postupovt ako pisu nado mnou.

HornetF18
Registrace: 10/2011

děkuji za za vaše reakce a rady vyzkouším je.jen opakuji,že modul mascom irdeto a technisat cw kartu načtou a ten který by měl fungovat nejlépe ji nenačte a ve starším méně kvalitním přijímači funguje okamžitě bez jakýkoliv postupů. asi nastala změna k lepšímu,po tom co jsem přijímač vyndal úplně ze skřínky na stůl mi běží asi 4 hodiny CT sport HD na modul technisat cw a ani jednou se nezakódoval.Mohl se i trochu přehřívat?

bouda

U modulu Technisat Technicrypt Irdeto CI+ v tomto přijímači se mi v menu Podmíněný přístup zobrazí TechniSat Skylink CI+CAM - při zvolení se zobrazí Informace
Nastavení
V nabídce Nastavení se zobrazí jen
Jazyk
Aktivace/deaktivace chybových hlášení
Rodičovská kontrola
Vymazat všechny zprávy
Stahování softwaru
Obnovení továrního nastavení

Při zvolení položky Informace se zobrazí Modul,Přístupová karta,CIPlus jen se zobrazí ale nelze nijak měnit

bouda

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra