![]() |
|
Enigma2 zmena vstupniho proudu motoruAhoj, u E1 se da nastavit u USUALS vstupni proud v mA. U E2 je jen rychlost stupnu za sekundu, ale toci se porad pomalu. DM7000 toci oproti 800se jako blesk. Da se to nekde nastavit?Dekuji. |
Hypnos
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 932 |
![]() |
|
RE: Enigma2 zmena vstupniho proudu motoruU novzch E2 to mas tiez.Skus Newnigma2 tusim,ze som to tam videl. |
Bruty
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 640 |
![]() |
|
RE: Enigma2 zmena vstupniho proudu motoruproudu?a nebylo to zvysenim napeti z 12 na 19v po dobu pretaceni motoru? |
Hollys
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 767 |
![]() |
|
RE: Enigma2 zmena vstupniho proudu motoruDá sa to aj v E2,je to v nastaveniach tuneru,žiadne zvyšovanie napätia a ani prúdu,je to /točenie rýchle/Skús.Nech sa darí.DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.
|
vladoholu
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 1 043 |
![]() |
|
RE: Enigma2 zmena vstupniho proudu motoruOK, diky, to jsem tam ale nikde nevidel toceni rychle pomalu.... Bylo to na 100pro zvyseni proudu. Neco kolem 400 mA a vice... |
Hypnos
![]() |
|
RE: Enigma2 zmena vstupniho proudu motoruNo takto,nemusí to mať každy Image v nastaveniach tuneru"rýchlejšie"ale tie čo používam ja/Image/tie to obvykle majú,ja neviem aký používaš,ale to už je na tebe.Nech sa darí.DM-800 SE-DM-500SD-Golden Interstár-UNI-BOX-9060-Motor DIGIPOVER-SG-2100S,parabola Gibertini 100cm,točím kam chcem a kopa iných šuntov.
|
vladoholu
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 1 043 |
![]() |
|
RE: Enigma2 zmena vstupniho proudu motorujj diky, pouzivam OpenPLI. |
Hypnos
![]() |
|
RE: Enigma2 zmena vstupniho proudu motorujeste me tak napadlo, je tato moznost i u VU+ sola? Pravdepodobne to bude podmineno HW.Diky. |
Hypnos
![]() |
|
RE: Enigma2 zmena vstupniho proudu motoruDle meho to souvisi s aktualnim TP,pripadne s tim,na ktery tocis.Rozdil je v polarizaci V nebo H a tim padem i v napeti.......Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
RE: Enigma2 zmena vstupniho proudu motoruJeště mi prosím vysvětlete, k čemu je to dobré, když u těchto servomotorů rychlost otáčení vůbec nezávisí na proudu, ale na napětí.To, co se zadávalo v Enigmě, byla ta věc, že přijímač podle tohoto proudu detekoval, že se motor ještě otáčí. Ale stejně to alespoň mě moc nefungovalo. Já se práce nebojím. Klidně si k ní i lehnu.
|
kubisek
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 106 |
![]() |
|
RE: Enigma2 zmena vstupniho proudu motoruJeště se doplním - to, jestli motor točí rychle nebo pomalu, závisí na polarizaci žádaného programu. Vertikální - do LNB/motoru jde 13V, horizontální - do LNB motoru jde 18V. Kvízová otázka - v kterém případě motor pojede rychleji?Já se práce nebojím. Klidně si k ní i lehnu.
|
kubisek
![]() |
|
RE: Enigma2 zmena vstupniho proudu motoruA druha: kedy cez motor tecie väcsi prud? |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 647 |
![]() |
|
RE: Enigma2 zmena vstupniho proudu motoruNo ja to mam osobne vyzkouseno.To me nikdo nevymluvi. Po zadani vetsiho proudu motor toci rychleji. Hodi se to napriklad v zime, kdy muze motor zamrznout. Timto zpusobem jsem ho vzdy "utrhl". |
Hypnos
![]() |
|
RE: Enigma2 zmena vstupniho proudu motoruNo jasně, když potřebuju rychle, dám tam třeba 10 Ampér, to normálně rovnou skáče na pozice jak přepínač :-)Proud, který protéká obvodem, přeci vždycky záleží na zátěži, nikoliv na zdroji (myslím tedy zdroj bez omezovače). Já se práce nebojím. Klidně si k ní i lehnu.
|
kubisek
![]() |
|
![]() |