![]() |
|
Cryptobox 450HD a ICE kartaPozdravujem. Mám taký problém s ICE kartou. Už sa s tým niekto stretol... Mám Cryptobox 450HD a nejdu mi programy. Musím poslat reautorizačné zápisy a prehodiť kartu do AMIKO, potom to ide asi mesiac a znova to isté. Ako by bol zapnutý bloker alebo niečo podobné. Kde môže byť zrada, aby som nemusil reautorizovat pravidelne po mesiaci a prekladať kartu do AMIKA??? Podotýkam je to ICE karta. |
chance2
Registrace: 2/2014 Příspěvků: 142 |
![]() |
|
RE: Cryptobox 450HD a ICE kartaPozrel som do správy karty a prišiel zápis na AMIKU do 25.5. Takže čakám, že po dátume 25.5. opať nič nepojde? Prečo mi neprichádzajú zápisy korektne??? |
chance2
![]() |
|
RE: Cryptobox 450HD a ICE kartaProtože si na tebe zasedli.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Cryptobox 450HD a ICE kartaPresne ako pišeš,maš tam asi zapnuty bloker.Nastav si v menu -nastavenie-CA menu-EMM na ano./EMM to su zápisy/ R^AB CRB 800 UHD,VU+SOLO 4K,VU+UNO 4K SE.
|
Milano 88
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 254 |
![]() |
|
RE: Cryptobox 450HD a ICE kartaĎakujem Milano 88, EMM bolo vypnuté. Snáď už nebude problém.A pre ostatných a tiež pre správcu tohto fóra, nestretol som sa s tolkými (nevhodné slovo)skými odozvami ako na Parabole. Viac ako polovica príspevkov nemá výpovednú hodnotu ani teplého prdu! Tam by mali byť citróny! Schválne sa pozrite, koľko príspevkov nejde ani okolo témy. |
chance2
![]() |
|
RE: Cryptobox 450HD a ICE kartaSám si správně odpovíš a potřebuješ se nás zeptat jestli si ho můžeš vypnout?? :bigeyes:Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
RE: Cryptobox 450HD a ICE kartaTomik535 vedel som,že to má bloker, ale nepotreboval som to, resp. zistil som nahodou,že to má bloker, ked promo išlo 3 mesiace namiesto dvoch. Kde sa to vypína som nemal šancu, ani to, že to bolo zapnuté mi cvaklo iba vďaka tomu, že neskončilo promo tak ako by malo. Na jednej strane ma to tešilo, na druhej to už začalo obťažovať keď mi to spravilo po mesiaci opať. Teraz je EMM zapnuté a že to je mimo menu správy karty ma napadlo až keď som celé menu prehladal. Ale vďaka. |
chance2
![]() |
|
RE: Cryptobox 450HD a ICE kartaBohužel, chance má pravdu, nehledě na to, že asi málo před tím hledal, ale stejně, od toho to forum je, aby mu to někdo napsal a poradil. Tady se raději začneme obyčejně /v tom lepším případě/ hádat, osočovat a ironizovat, ale rada žádná.../vid, Tomiku, asi si měl slabší chvilku/ :)))Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 165 |
![]() |
|
RE: Cryptobox 450HD a ICE kartaTvl co mu chceš poradit? Můžeš si laskavě vlézt do menu, půl minuty pohledat a vypnout ho když už tušíš že je zapnutý? A pak si můžeš zajít na záchod a vyčůrat se. Škoda mluvit.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
![]() |
|
![]() |