![]() |
|
zdielanie Ariva server a cryptobox klientZdravimViete mi pomoct a poradit preco mi Ariva 200 HD ako server nefunguje spravne? Je ako server.... vsetko nastavene, cryptobox sa pripoji na arivu /newcamd/.... aj vypise caid 0d96 no na cryptoboxe 650 hd stale zakodovane. Robil som presne tak ako zdielanie medzi dvoma arivami co mi fungovalo spravené. Dakujem |
stano77
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 182 |
![]() |
|
RE: zdielanie Ariva server a cryptobox klientje to preto lebo abshitobox je čerep ... to si fakt taka socka ze si odkazany kupovat najlacnejsie sroty - x-te kopie ariv ? potom vyplakavas a somrujes po forach.. co sa neobratis tam kde si ho kupil, teda na ab-com, ale otravujes nas tu s tym na fore kde je zakazane pytat sa na sharring a kde su mazane taketo veci a uzivatelia ban-ovany .. |
furicka
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 458 |
![]() |
|
RE: zdielanie Ariva server a cryptobox klientnepocuvaj furicku ci iny pracovny nastroj. ja sice tento prijimac nemam ale mal som "podobny" problem. na klientovy sa mi zobrazovalo ze sa pripojil a nic. chyba bola napr. v rozidelnych nazvoch na jednej a na druhej strane. |
tomko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 390 |
![]() |
|
RE: zdielanie Ariva server a cryptobox klientNuz je to tak primace su na nic jeden horsi nez druhy. |
dvbtdvbs
Registrace: 12/2013 Příspěvků: 7 |
![]() |
|
RE ariva cryptoboxMyslím , že ariva dokáže být serverem zase jen arivě |
donpedro
Registrace: 1/2012 Příspěvků: 148 |
![]() |
|
RE: zdielaniefuricka ty si riadny ..... ak nevies poradit tak netliachaj.... doma pozeras do mikrovlnky a tu hras borca... |
johny3
Registrace: 1/2014 Příspěvků: 4 |
![]() |
|
johny3... netárajvusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
@johny3johny3 alias abkomacky prizivnicek.. doma mam dm 8000. nikdy by som sa neznizil k nicomu co zacina AB podobne ako k nakupu u zida v TESCO |
furicka
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 458 |
![]() |
|
hm..furickaz jakého ústavu tě pustily??mluvíš jak malomocný Rv Rv :lookaround: |
chleba
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 83 |
![]() |
|
![]() |