![]() |
|
příjem TV na notebookuNa mém notebooku mám Win 8.1, pořídil jsem si dvb-t USB stick Sencor, kde je cd se softem, instalace bez problémů, ale pak se to kouslo a hlásí mi to stále bez signálu, zkoušel jsem to odinstalovat a znovu instalovat a znovu skenovat s lepší antenou, stále píše bez signálu. V papírech píše podpora max. Win 7, tak jsem zkoušel přehršel free programů na sledování tv a stále jsou problémy buď s instalací, nebo mi to nechce ani stáhnout, jen s donucením, zkrátka problémy s kompaktibilitou. Zatrsakr 8.1 |
bobice
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 19 |
![]() |
|
RE: příjem TV na notebookuNejdřív bych ověřil funkčnost na jiném PC, jestli je USB stick v pořádku. Pak bych udělal novou instalaci s tím, že bych nastavil kompatibilitu ovladače na WIN 7. Bez řádně fungujícího ovladače nebude fungovat žádný program.Samsung UE32T5372 * DENON RCD-M39 * Technisat Digitradio 10 IR * NAS
|
Dusan
Registrace: 9/2004 Příspěvků: 1 197 |
![]() |
|
RE: příjem TV na notebookuto se ještě navztekám, netušil jsem, že to bude taková pakárna... |
bobice
![]() |
|
RE: příjem TV na notebookuJe to problém téměř všech "No Name", fukčnost = 0, podpora = 0, podívej se po něčem lepším a podporovaném, já používám s úspěchem toto http://olmi.tv/d/tbs-5220-usb-dvb-t2-t-c-tuner-tv-stick-1000023/ |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: příjem TV na notebookuZkus to instalovat s kompatibilitou win7 všetně spuštění.Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..
|
Karlos1
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 955 |
![]() |
|
RE: příjem TV na notebookuJestli máš W8 tak to instalovat s podporou w7 je nesmysl. Zahoď to a kup to, co je na W8 určený. Na netu jich najdeš dost v ceně cca 600kč.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: bobiceŠkoda 600kč. vygoogli: ip televize a máš pokoj. R^ |
hajnalka
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 716 |
![]() |
|
hajnalkajá nikde nevidím,že by psal o internetovém připojení,ty víš jaké má připojení a jestli teď nepíše z hospody? z wifiny? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 393 |
![]() |
|
RE: příjem TV na notebookuPokud to mas jak pises na Win 7 tak to nepujde kamos koupil tak do usb tv a na win 7 ale mnel win 8 a ani zaboha jsme to nerozbehly musel tu tv usb vymnenit asi tak. |
anton
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 261 |
![]() |
|
RE: příjem TV na notebookuJá si beru od kolegy občas USB EVOLVE. Některé zkušenosti:1. DO se mi na tom napoprvé nepodařilo rozchodit, a tak jsem to ani dál nezkoušel. Rv 2. SW pro vyhledání a obsluhu TV kanálů se mi zdá celkem dobrý, ovládání intuitivní. 3. Citlivost - mohu říct že slušná. 4. Dodaná anténa - na spodu má magnet a celkem jednoduše se uchytí na balkonový plech nebo ocelový rám a docela to s ní hraje. 5. Dodaný SW pro obsluhu a vyhledání TV jsem zkoušel ještě s další značkou/taky USB - nepamatuji si název/ a chodilo to bez problémů. 6. Doporučuji začít pracovat s přístrojem v místě, kde je alespoň trochu slušný signál a nejprve vyhledat a uložit všechny místní stanice. Systém se potom i v místě slabšího signálu odvolává na uložený kanál a rychleji ho najde a zobrazí. 7. Zkoušel jsem to v Plzni na Krašov. 8. Pro TV signál platí i zde, kde nic není, ani smrt nebere. 9. Zkoušeno pod WIN7 :laughing: :laughing: :laughing: R^ I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
![]() |
|
sencor nebratměl jsem taky nějaký usb tuner od sencoru, televizi jsem vůbec nerozchodil (na XPčkách) tak jsem ho vrátil, koupil MSI a v pohodě. :)Kdo to umí, ten to dělá.
Kdo to neumí dělat, ten to učí.
Kdo to neumí učit, ten to řídí.
|
kahuda
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 272 |
![]() |
|
pierrepetrNeviem aké má pripojenie. Aj ja mám Win 8 na noot., nad dvb-t USB som neuvažoval.Radšiej vyhledavam streamy na športové zápasy. Iba pre zajimavost: http://www.colos.cz/ |
hajnalka
![]() |
|
RE: příjem TV na notebookupokud jsi na dovolené, nebo na chalupě je problém najit vhodné připojení. Proto mám také usb dvbt.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
RE: příjem TV na notebookuChtěl jsem to tahat na zahradu, teď to bylo aktuální kvůli hokeji, ale teď už na to nespěchám.Až na to budu mít náladu, tak to zkusím u dcery na ntb, má sedmičky, eventuálně počkám až bude nějakej soft i na osmičky. |
bobice
![]() |
|
kubaNevyznám sa v usb dvbt, doma používam kablovku UPC nachalupe používam O2 USB, všetko beží OK. (Aj zahraničn). |
hajnalka
![]() |
|
kubaOprava, (Aj zahraničné). ;) |
hajnalka
![]() |
|
bobiceTo se na soft načekáš.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
![]() |