Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink - koniec

Rekapitulacia: Redukcia programovej ponuky za posledny rok je neakceptovatelna, neustale zmeny v rastroch, absencia premiovych programov v HD. To cele obalene v cene ktora neodzrkadluje ponuku.
Zaver: Po viac ako 10 rokoch prechadzam ku konkurencii a so mnou koncia 3 aktivne karty Skylink. Pre mna mrtva platforma bez rozvoja. Tato tema nie je zalozena z dovodu chvalenia sa alebo stazovania sa. Je to verejny odkaz vedeniu M7. Verim, ze JG z casu na cas cita na Parabole prispevky zakaznikov Skylinku.

Dôležitá vec je neprestať sa pýtať.

dvbinfo
Registrace: 9/2006
Příspěvků: 465
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 52
Odpověď v diskusním vlákně
 

@franck

"Skylink, Digi, Freesat a nevím kolik jich ještě tu budou tak dlouho, dokud nepříjde opravdový prémiový operátor který nabídne alternativu oproti stavajícím operatorům. V ČR/SK ale třeba i v Maďarsku neexistuje žádný skutečně exluzivní operátor."......ked bude mat SR, CR, MR tolko obyvatelov ako napr. ITA, NEM, FRA, GBR tak ten exluzivny operator tu mozno aj vznikne, my sme krajiny s velmi malym trhom

mjamriska
Registrace: 4/2003
Příspěvků: 1 686
Odpověď v diskusním vlákně
 

dvbinfo

nebudeš sám kdo odejde , fotbal na všech kanálech sportovních i nesportovních a plno dalších kravin je na Skylinku a pořádný programy Viasat HD a EDGE HD ruší na který lidi koukají dost . To by mě zajímalo kdo se dívá na Epic Drama , Mňam, Paprika , E! Entertainment , golf , atd. že to nechávají v nabídce . Určitě se dívají na to méně než na zrušený programy !!!!!!!!! AT TO ZRUŠÍ HNED celý !!!!!!!! :fuming:

amater3389
Registrace: 7/2012
Příspěvků: 424
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 52
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra