Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Plugin remotestreamconvert

Pouziva prosim nekdo tento plugin na stream mimo domaci sit?
Diky za info
uživatel
bistro
Registrace: 9/2009
Příspěvků: 344
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Plugin remotestreamconvert

ano pouzíva..
nemas zač
uživatel
arioner
Registrace: 8/2010
Příspěvků: 570
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Plugin remotestreamconvert

sim, sim... Ja ho taky pouzivam!
uživatel
chocholos
Registrace: 11/2007
Příspěvků: 1 249
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Plugin remotestreamconvert

Doma funguje vse ok a dostanu se na stream ze vsech satu ale nemuzu to nejak dostat ven.
Mam prelozene a povolene porty 80 a 23 kdyz do toho vlezu z jine ipecky tak mi to pouze natahne ten setink ale nejde mi ani ct24.
Muzete prosim poradit co je potreba jeste povolit nebo nejaky odkaz kde najdu nastaveni?Zkousel jsem stream z dm800se-openpli 4,0 a z vu zera 4k-openpli 6,2 ale dostanu se pouze k natazeni setinku do hostitelskeho prijimace.Diky za blizsi info.
uživatel
bistro
Registrace: 9/2009
Příspěvků: 344
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Plugin remotestreamconvert

Skus otvoriť aj port 8001, poprípade 8002 pre transcoding.
uživatel
Rasto
Registrace: 4/2003
Příspěvků: 817
Odpověď v diskusním vlákně
 

@bistro

A máš verejnú IP adresu?

T55+5xLNB Inverto Quad Black Ultra, VU+ Zero 4K, Formuler F1, X mini solo 3, Xpeed LX1
uživatel
petersk
Registrace: 6/2012
Příspěvků: 3 137
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Plugin remotestreamconvert

Verejnou ip mam,jeste vyzkousim otevrit ty porty co pise Rasto
uživatel
bistro
Registrace: 9/2009
Příspěvků: 344
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Plugin remotestreamconvert

@Rasto
Ty porty staci povolit v routeru nebo se to musi jeste nejak nastavovat u klienta?Diky za info.
uživatel
bistro
Registrace: 9/2009
Příspěvků: 344
Odpověď v diskusním vlákně
 

RE: Plugin remotestreamconvert

V routeri.
uživatel
Rasto
Registrace: 4/2003
Příspěvků: 817
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Rasto

V routru to mam povolene a je to porad stejne,hostitelsky prijimac natahne setink ale nejde ani ct24.
uživatel
bistro
Registrace: 9/2009
Příspěvků: 344
Odpověď v diskusním vlákně
 

To bistro

Ak Ti to funguje doma s dvoma prijímačmi, klienta zober k susedovi a vyskúšaj. Ak máš otvorené správne porty (a dovoli ti to aj netprovider), tak je uple jedno či si na domácej LAN alebo pristupuješ z WAN.
uživatel
Rasto
Registrace: 4/2003
Příspěvků: 817
Odpověď v diskusním vlákně
 

@Rasto

Asi to jedno neni,je rozdil jestli pristupujes do satu jako klient z domaci site kde mas defaultne vse nastavene a je rozdil pokud pristupujes z ,,venku,,
Podle me se musi neco nastavit a povolit take ve zdrojovem prijimaci v mem pripade vu zero 4 image openpli 6,2.
FTP overovani mam povolene a v routru mam porty povolene a odskousene z venku ze jsou povolene.
uživatel
bistro
Registrace: 9/2009
Příspěvků: 344
Odpověď v diskusním vlákně
 

chocholos

Ahojky,muzes mi prosim te dat nejake blizsi info o portech ktere jsou potreba ke zprovozneni toho pluginu s pristupem venku?
Kolik portu a jake vyuziva tento plugin k provozu?
Nebo je to individualni dle image?
Diky moc za blizsi info.
uživatel
bistro
Registrace: 9/2009
Příspěvků: 344
 
Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra