Quantcast

Peklo s princeznou v exkluzivní TV premiéře již 11.3. na Film+

| redakce | tisk

V předstihu před ostatními televizními stanicemi budou moci diváci filmového kanálu Film+ vidět pohádkovou komedii Peklo s princeznou s Jiřím Mádlem a Terezou Voříškovou.

Již téměř 1,5 milionu předplatitelů filmového kanálu Film+ se může těšit na čtvrtek 11. března, kdy v hlavním večerním čase od 20.25 budou moci poprvé na televizních obrazovkách sledovat film Peklo s princeznou. Pohádka, kterou od jejího uvedení v lednu 2009 vidělo v kinech 270 tisíc diváků, se zařadila mezi tři nejnavštěvovanější filmy minulého roku. Film+ uvádí snímek v exkluzivní televizní premiéře pro Česko a Slovensko.

Peklo s princeznou boduje u diváků i skvělým obsazením hlavních rolí. Jiří Mádl dodává postavě prince Jeronýma bezprostřednost a princezna Aneta v podání momentálně nejobsazovanější české herečky Terezy Voříškové okouzluje půvabem. Tvůrci pohádky s komediální nadsázkou zakomponovali do děje všechny klasické pohádkové atributy, jako jsou čerti, princezna, princ a jejich láska či nebezpečí.

Chceme našim divákům stále častěji nabízet exkluzivní zážitky i z domácí produkce a Peklo s princeznou do této koncepce dokonale zapadá. Také díky tomu roste zájem diváků o Film+. Dle výsledků měření sledovanosti v posledním čtvrtletí loňského roku náš kanál sledovalo více než 500 tisíc diváků týdně,“ vysvětluje Erika Luzsicza, ředitelka IKO Cable. Nejde přitom o jedinou exkluzivní premiéru v nadcházejícím měsíci; diváci se mohou těšit například na historické drama Vévodkyně s Keirou Knightleyovou a Ralphem Fiennesem, které poběží v exkluzivní televizní premiéře na Film+ už 4. března od 20.25.

zdroj: F+





Reklama




Vybrané články