Quantcast

Fox Series bez arabských titulků s dabingem i originálem

| redakce | tisk

Arabská verze nekódovaného seriálového kanálu Fox Series prošla začátkem tohoto měsíce významnou změnou. Provozovatel stanice přestal vysílat pořady s arabskými titulky a nyní poskytuje obsah s arabským dabingem. Pro příznivce televize Fox Series dobrá zpráva - k dispozici je i anglická audio stopa.

Přesun Fox Series od titulků k dabingu má pomoci zvýšit sledovanost stanice a zájem diváků o tuto televizní stanici. Televize novou formu lokalizace propaguje informačními spoty mezi jednotlivými pořady. O obsahu, který je k dispozici ve dvou jazycích (arabském a originálním), je divák informován formou rotující textové informace v anglickém jazyce.

Fox Series nyní vysílá pořady s arabským dabingem místo původních titulků v obraze. Zájemci o originální jazyk si mohou na svém set top boxu navolit příslušnou audio stopu pomocí dálkového ovládání.

Fox Series bez arabských titulků s dabingem i originálem
▲ Fox Series bez arabských titulků s dabingem i originálem

Kanál Fox Series není prvním mezinárodním kanálem v regionální verzi, který vysílá pořady s arabským dabingem. Provozovatel placené televize Orbit Showtime Network (OSN) již poskytuje stanici pod názvem OSN Shasha vysílající hollywoodské filmy a především americké TV seriály. Vše je dabováno do arabštiny.

technické parametry:

Nilesat 102 (7°W), freq. 12,130 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 5/6, DVB-S/QPSK, FTA

Fox Series vysílá i z dalších satelitů. Pro příjem stanice z pozice 7°W postačí parabola kolem průměru 120 cm.

Fox Series je jedním ze 12 stanic společnosti Fox International Channel vysílaných na Středním Východě a v severní Africe. Během roku 2011 společnost plánuje spustit další programy.

zdroj: The National





Reklama




Vybrané články