Quantcast

Pink spustí 8 nových kanálů

| redakce | tisk

Pink televize spustí 8 nových tématických kanálů - Pink Erotic, Pink Erotic 2, Pink Erotic 3, Pink Erotic 4, Pink Classic, Pink Western, Pink Style a Pink Grand, která začne vysílat až příští týden.

7 z osmi nových kanálů Pink zahájí vysílání již zítra, ve středu 5.2.2014. Pink Grand začne vysílat až příští týden a divákům bude přinášet zejména lidovou hudbu.

Kanál Pink Western je určen pro všechny fanoušky westernů, které byly kdysi velmi populární a stále mají své příznivce. Stanice bude vysílat nejlepší westerny minulých let a také některé novější tituly.

Pro fanoušky nejlepších filmů od 30. do 80. let minulého století přichystal provozovatel novou stanici Pink Classic. Diváci na této stanici najdou staré dobré filmy po celý den a noc. Stanice bude vysílat 24 hodiny denně.

Pink Style bude přinášet pořady o módním světě, designu a inovacích v technickém světě. Stanice bude vysílat domácí a zahraniční produkci.

Rodinu kanálů Pink bude po startu nových stanic tvořit celkem 43 stanic. Nové stanice budou šířeny jen v tamních kabelových sítích.

zdroj: media-sat.net, Telegraf





Reklama




Vybrané články