Quantcast

Stream.cz chystá denní seriál Kadeřnictví

| redakce | tisk

Video portál Stream.cz připravuje nový komediální seriál z prostředí kadeřnického salónu, kde hybnou silou jsou ženy několika generací. Novinka plná zábavných dialogů se bude vysílat 4x týdně v šestiminutových dílech a to od pondělí do čtvrtka.

Na první díly se mohou diváci těšit už v květnu. Vedle Stream.cz bude seriál odvysílán také i na Televizi Seznam.

V hlavních rolích seriálu Kadeřnictví se představí Jana Krausová, Veronika Gajerová, Nela Boudová, Jana Stryková, Patricie Solaříková, Jana Bernášková a Natalie Holíková.

Pod seriálem Kadeřnictví je podepsán šéf hrané tvorby Daniel Strejc (Vyšehrad, Lajna), a to ve spolupráci s týmem zkušených televizních tvůrců pod vedením scenáristy Rudolfa Merknera (Vyprávěj, Bobule, Rafťáci) a režiséra Bisera Arichteva (První republika, Vyprávěj). Nejen tímto krokem Strejc potvrzuje vizi Stream.cz cílit více i na mainstreamové diváky.

Stream.cz chystá denní seriál Kadeřnictví
▲ Stream.cz chystá denní seriál Kadeřnictví

Seriál Kadeřnictví bude cílit zejména na ženské publikum a svým specifickým formátem nabídne typ zábavy, na který doposud nebyli diváci v internetovém prostředí zvyklí. Míříme do segmentu denních seriálů. Chceme tím podpořit fakt, že na Streamu najdou lidé zábavu každý den, a to nejen díky seriálům, ale i novým pořadům,“ říká šéf hrané tvorby Stream.cz Daniel Strejc.

Námět na Kadeřnictví vzešel ze společných kreativních schůzek s Danem Strejcem ze Streamu. Byl to jeho nápad, který jsme my naplnili příběhy. Hledali jsme prostředí, které je živé, lidem blízké, inscenačně nenáročné a střídají se tu všechny možné generace a sociální vrstvy společnosti. To kadeřnictví ideálně naplňuje,“ říká scenárista seriálu Rudolf Merkner.

zdroj: Seznam





Reklama




Vybrané články