Quantcast

Nový pořad TV Barrandov - Týden podle Jaromíra Soukupa

| redakce | tisk

TV Barrandov přichází s další novinkou. Generální ředitel a předseda představenstva mediálního domu Empresa Media již brzy představí svůj nový pořad Týden podle Jaromíra Soukupa.

V neděli 8. dubna ve 22.05 odvysílá televize Barrandov nový pořad Týden podle Jaromíra Soukupa, ve kterém bude generální ředitel televize Barrandov ironicky komentovat zprávy uplynulého týdne. V prvních dílech si vezme na paškál stav českých dálnic, otrávené špiony, velký humbuk okolo nové verze české hymny či nekonečnou kauzu Davida Ratha.

Nový pořad TV Barrandov - Týden podle Jaromíra Soukupa
▲ Nový pořad TV Barrandov - Týden podle Jaromíra Soukupa

Mezi nejsledovanější pořady televize Barrandov patří dlouhodobě Kauzy Jaromíra Soukupa. Obliba zpravodajsko-politických relací je tedy zřejmá. Proto bylo nasnadě přidat do vysílání i zkrácenou verzi pojatou trochu jinak - humorně a ironicky. V tomto stylu bude pořad reflektovat nejvýznamnější události daného týdne. Jsem rád, že se nám to díky synergii, která existuje mezi naším vydavatelstvím a televizí, podařilo, a doufám, že pro naše diváky bude nový formát stejně atraktivní jako ostatní pořady z naší produkce,“ navnadil diváky generální ředitel TV Barrandov a předseda představenstva mediálního domu Empresa Media Jaromír Soukup.





Reklama




Vybrané články