Quantcast

Jana Budíková obchodní ředitelkou Prima TV

| redakce | tisk

Obchod televize Prima vede od úterý 15. ledna Jana Budíková. Na pozici obchodní ředitelky nahrazuje Hanu Halvorsen Banks.

Odcházející ředitelka odvedla pro televizi velký kus profesionální práce, za což jí patří obrovský dík. Upřímně jí přejeme mnoho štěstí do její další kariéry,“ řekl výkonný ředitel TV Prima Petr Chajda.

Nová obchodní ředitelka přichází do TV Prima po svém dlouholetém působení na manažerských pozicích v mezinárodních FMCG společnostech. Své pracovní zkušenosti načerpala po studiu na Vysoké škole ekonomické zejména ve společnostech Johnson & Johnson (manažerka marketingu pro Čechy a Slovensko, později manažerka pro rozvoj obchodu ve střední a východní Evropě) a ve společnosti Allied Domecq (původně 2. největší výrobce alkoholových nápojů a vín na světě), kde působila jako výkonná ředitelka pro marketing se zodpovědností nejprve za Českou republiku, Slovensko, Polsko, Maďarsko, Rumunsko a Rakousko a následně pro Německo. Od roku 2005 zastávala funkci marketingové ředitelky a jednatelky pro Německo ve společnosti Maxximum Deutschland.

Koncem 90. let působila Jana Budíková jako předsedkyně sekce zadavatelů reklamy a Marketingového výboru Českého sdružení pro značkové výrobky a jako členka redakční rady marketingového magazínu Strategie, průběžně publikovala v týdeníku Marketing & Media a Trend Marketing. Ve volném čase ráda společně s manželem a devítiletou dcerou sportuje a cestuje.

Televize Prima pro mě představuje další manažerskou výzvu a jsem ráda, že osobně mohu přispět k posílení její pozice na českém mediálním trhu,“ uvedla nastupující obchodní ředitelka Jana Budíková.

zdroj: PR Prima TV





Reklama




Vybrané články