Quantcast

DoQ začal testovat na UPC Direct

| redakce | tisk

Nový dokumentární kanál DoQ spustil testovací vysílání na satelitní placené televizi UPC Direct, na satelitu Astra (19,2°E).

DoQ Channel patří do skupiny kanálů maďarské IKO Kabel TV, která provozuje mj. stanice Sport Klub, Film Plus a Sport Klub Plus. DoQ je první dokumentárně-vzdělávací stanice z produkce společnosti IKO Kabel TV, která je součástí skupiny IKO Media Grupe, která provozuje komerčně úspěšnou maďarskou stanici RTL Klub. DoQ Channel je jedním z nových tématických programů IKO Kabel TV.

Stanice DoQ odstartovala v říjnu loňského roku. Od počátku je dostupná v paketu Digi TV. Později odstartovala v paketu Total TV pro srbský a slovinský trh.

Na platformě UPC Direct vysílá DoQ ve zkušebním módu a příjem programu není možný ani s dekódovací kartou. K programu je připojena audio stopa s identifikací maďarština a vše nasvědčuje tomu, že tentokrát půjde o rozšíření jen maďarské nabídky UPC Direct.

Parametry: satelit Astra (19,2°E), platforma UPC Direct, kanál DoQ, kmitočet: 12,382 GHz, polarizace horizontální, SR 27500, FEC 3/4, kódování CryptoWorks, dostupnost: technické testy (vysílání zatím není určeno pro DTH).





Reklama




Vybrané články