Quantcast

Jetix oslavuje na ledě novou mediální agenturu

| redakce | tisk

Jetix - přední pan-evropská dětská zábavní společnost potvrdila u příležitosti včerejší Jetix ledové párty změnu mediální agentury, kterou se stala 1. ledna 2008 společnost Media One.

Přes 100 dětí v doprovodu svých rodičů navštívilo tuto včerejší mimořádnou událost na HC Slavia Praha. Na jaké téma se párty odehrála: Jetix na ledě!

Mezi hosty byli Jetix klienti a partneři, jako UPC, Telefonica 02, Egmont, OMD, zástupci českých a slovenských vysílacích společností a média. Na párty přišli také známé populární osobnosti - Michaela Dolinová se svými dětmi, Václav Upír Krejčí s rodinou a na ledě bylo možné vidět i nadšeně bruslícího Artura Štaidla.

Michaela Dolinová uvedla: “Potěšilo nás, že jsme byli pozváni na Jetix ledovou párty. Bylo to odpoledne, které děti nadchlo, pobavily se u soutěží na ledě, ale i pro rodiče je takový zážitek příjemnou relaxací.?

Jetix oslavuje na ledě novou mediální agenturu
▲ Jetix oslavuje na ledě novou mediální agenturu

Celou párty provázel populární moderátor Leoš Mareš, který svým vtipem a povzbuzováním děti doslova nadchnul. Představil soutěžní aktivity, jako například Špiónský výcvik, Špionážní cestu, Střelbu s Pandou nebo H20 štafetu a po celou dobu party byl spolu s dětmi na ledě a komentoval jejich výkony. Všechny aktivity byly spojené s populárními Jetix postavičkami. Děti měly také možnost zahrát si lední hokej a pro ty, co stáli na bruslích poprvé byla připravena výuka bruslení s profesionálními trenérkami. Nakonec nabitého odpoledne všichni hosté dostali Jetix dárkové tašky plné úžasných překvapení, která jim připomenou tento úžasný a zábavný den!

zdroj: PR Jetix





Reklama




Vybrané články