Quantcast

Nové ovladače pro karty SkyStar, AirStar a CableStar

| Tisk

logoNěmecká firma Technisat uvolnila koncem minulého týdne nové software. Tentokrát se dočkali všichni majitelé karet SkyStar 2 PCI/ USB, AirStar PCI/USB a CableStar PCI. Nové drivery ve verzi 4.3.2 obsahují celou řadu vylepšení a novinek. Máte-li problém se staršími ovladači, můžete vyzkoušet nové drivery, které již obsahují hlavně podporu pro 64bitová Windows XP.

Popis změn v ovládačích:

- přidány ovladače pro Windows XP Professional x64 Edition
- přidána nová verze DVBViewer TechniSat Edition
- přidán nový skin pro DVBViewer TechniSat Edition
- zlepšeno přepínání mezi programy
- podpora DVB titulků
- změněn program list a přidána funkce pro třídění programů
- rozšířena funkce skenování transpondérů s lepší podporou různých typů LNB
- multi transpondérová podpora satelitu ASTRA pro jednodušší příjem IP dat
- upraveny konfigurace pro satelitní IP data
- rozšířená podpora pro modulaci QAM 16/ 32/ 64/ 128/ 256 (DVB-C)
- opraven problém s DiSEqC toneburst, INT GUI a jazykové soubory
- nová instalace
- změněny a rozšířeny všechny manuály

Nový firmware je možné stáhnout ze stránek výrobce, tj. www.technisat.com . Na dalších serverech společnosti TechniSat se objeví nové ovladače v nejbližší době.



Jak nainstalovat nový firmware?
Pokud používáte některou z výše uvedených karet v počítači (s počítačem), odinstalujte stávající drivery včetně DVBvieweru Technisatu, proveďte restart počítače a pak nainstalujte nové ovladače.

Jak se dostat jednoduše a zdarma k novým ovladačům?
Poslední drivery se "vysílají" zdarma jako součást služby SAT@ONCE na evropském satelitním systému Astra 19,2°E. Nemusíte MB dat tak stahovat z vašeho pomalého připojení. SAT@One je evropský projekt, který sponzoruje European Space Agency (ESA) a lucemburská společnost SES Astra. Spusťte klientský software SAT@ONCE a čekejte, dokud se nový software Technisatu nestáhne do vašeho počítače. Pro stažení dat nemusíte být připojeni k internetu.

Nové drivery se v dohledné době budou dodávat k uvedeným kartám SkyStar 2 PCI/ USB, AirStar PCI/USB a CableStar PCI. Vaše zkušenosti s novými ovladači můžete psát jako komentář k tomuto článku.

redakce





Reklama




Vybrané články