Quantcast

Maďarská nabídka UPC Direct se rozšířila o program SportKlub

| Tisk

logoStředoevropská digitální satelitní platforma UPC Direct se dnes rozšířila o nový program - SportKlub Hungary. Program je součástí základní programové nabídky maďarské části paketu UPC Direct. SportKlub Hungary přináší bohatou nabídku přímých přenosů, záznamů a magazínů věnované fotbalu, boxu, extrémním sportům, košíkové a tenisu.

Stanice zahájila testovací vysílání koncem loňského roku. Řádný provoz odstartovala 2.ledna 2006. Program byl od počátku dostupný v rámci distribučního balíku Antenna Hungaria na izraelském telekomunikačním satelitu Amos-1, tj. na pozici 4 st. západně, na kmitočtu 11,304 GHz, polarizace horizontální, SR 19540, FEC 3/4 na identifikátorech SID 4, VPID 400, APID 401. Program zde vysílá v rámci promo akce volně, později zde bude zakódován systémem Nagravision. Dále je stanice součástí placené televize Digi TV.

Provozovatel stanice SportKlub Hungary je společnost IKO CABLE, s.r.o., která na teritoriu Maďarska, České republiky a Slovenska provozuje filmový kanál Film+ Hungary, resp. Film+ Czechia. Kanál Sport Klub s odlišnou programovou náplní mohou přijímat diváci nejen v Maďarsku (pakety Antenna Hungaria, Digi TV, UPC Direct) ale také v Rumunsku (Digi TV) a Srbsku (Total TV).

Parametry stanice SportKlub v paketu UPC Direct:

satelit: Astra 1E, 19,2°E
frekvence: 10,921 GHz
polarizace: horizontální
SR: 22000
FEC: 5/6

identifikátory:


SID: 20342
VPID: 151
APID: 160
kódování: Cryptoworks
zařazení: UPC Direct Hungary
další informace: ht+tp://sportklub.tv/ .

Na těchto identifikátorech do včerejška vysílal kanál ČT1. První program České televize pokračuje v paketu UPC Direct na nových parametrech (freq. 12,382 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 3/4).

redakce





Reklama




Vybrané články