Quantcast

Velmi úspěšné čtvrtletí pro RR Sat

| Tisk

Izraelská společnost RRSat Global Communications Network Ltd. (dále jen RR SAT) uzavřela od začátku tohoto čtvrletí 21 nových kontraktů v celkové výši 13,6 miliónů USD. RR SAT je rychle rostoucí dodavatel komplexního obsahu a globálních distribučních služeb.

Nově uzavřené smlouvy dosahují hodnoty 13,6 miliónů amerických dolarů, což je lepší výsledek, než který dosáhla společnosti za více než tři lety působení na trhu. Z 21 nově uzavřených kontraktů 9 představuje nové klienty RR SAT, kteří využijí globální distribuci signálu a 12 stávajících zákazníků rozšířilo spolupráci ohledně šíření dalších služeb.

David Rivel, výkonný ředitel společnosti RR SAT k tomu uvedl: "Tento kvartál byl pro nás doposud nejnáročnější. Jsme velmi šťastní, že naše zpráva přináší informaci ohledně velmi silném růstu za poslední měsíce."

"Řada nových kontraktů byla uzavřena s velmi významnými společnostmi jako je Russia Today, Music One a Fashion TV. Jsme také potěšeni, že velká část této skupiny se skládá ze stávajících klientů, kteří se rozhodli prodloužit dlouhodobý kontrakt s RR SAT k distribuci dalších služeb," pokračuje Mr.Rivel. "To je důkazem spokojenosti našich zákazníků s dobrou nabídkou napříč naší distribuci a přidanou hodnotou možností. Očekáváme zvyšení klientské základny našich služeb."

"Vedle toho jsme získali 9 nových klientů, kteří se rozhodli vstoupit do globální distribuce RR SAT za nízké ceny ve vyšší kvalitě přenosu. Těšíme se, že budeme moci přinést další informace o úspěších v následujících měsících," uzavírá Mr. Rivel.



RR SAT zajišťuje vysílání do Evropy, Středního Východu a severní Afriky přes satelity Hot Bird 8, Hot Bird 6, Türksat 2A, Eutelsat W2, Türksat 1C, Eutelsat W1, Hellas Sat 2 a PAS4 (PanAmSat 4). Do Ásie, Afriky a Austrálie signál putuje přes satelity Thaicom 5, PAS 10, ABS 1, Jamal 200, APR 1 a Eutelsat W5. Do USA a Kanady je signál dopravován přes družice IA 5 a AMC 4. Do stejných oblastí + Jižní Ameriky přes satelity Intelsat 907, AB 1 a IA 8. Do Austrálie a na Nový Zéland přes družice Optus B3 a PAS 8.

RR SAT zajišťuje distribuci více než 265 televizních programů a 80 rozhlasových stanic, které pokrývají více než 150 zemí.

redakce





Reklama




Vybrané články