Quantcast

Prague Digital TV rozšiřuje svůj pražský DVB-T mux o TV Noe

| Tisk

logo Televizní stanice TV Noe rozšiřuje nabídku pražské regionální sítě společnosti Prague Digital TV.

Společnost Prague Digital TV (PDTV) vychází vstříc projevenému zájmu televize Noe na umístění v regionální DVB-T síti pokrývající Prahu a okolí. Obě společnosti v uplynulých dnech uzavřeli dosavadní obchodní jednání o podobě vzájemné spolupráce.

Od pátku 23. 11. 2012 si diváci v Praze a části středních Čech budou moci naladit tento program na 46. kanálu (674 MHz). Vysílače svým výkonem pokrývají více jak 1,6 miliónu obyvatel.



Jsme potěšeni, že se program televize Noe po dvou letech vrací zpět do Prahy. Naše společnost tak přispívá k rozšíření programové nabídky a věříme, že to ocení i diváci, kteří si tento program v minulosti oblíbili,“ dodává Petr Formánek, jednatel společnosti Prague Digital TV.

Ředitel televize Noe P. Leoš Ryška k tomu dodává „Když před rokem a půl skončilo v Praze naše vysílání formou DVB-T, byli jsme zaskočeni rozhořčenými reakcemi mnoha diváků a museli jsme věnovat spoustu času neustálému vysvětlováním, proč už nevysíláme a jak si nás mohou diváci jinak naladit. To, že se do multiplexu znovu vracíme, je pro nás a věřím, že i pro diváky radostná dobrá zpráva.“

redakce





Reklama




Vybrané články