Quantcast

Skylink spustil svůj vlastní kanál Skylink 7

| Tisk

logo S novým měsícem přichází operátor česko-slovenské satelitní platformy Skylink s programovou novinkou - vlastním kanálem Skylink 7. Demo smyčka programu se objevila na původní pozici Skylink Ochutnávka. Oficiální start stanice Skylink 7 je naplánován na 7.2.2019 v 18:00 hodin.

Skylink 7 se zaměří na propagaci svých služeb. Divákům bude zároveň přinášet vybrané pořady ze stanic AMC, Filmbox, Horor Film, Cs Film, Film Europe, Film+, Československo, Be2Can, Sport1, Sport2, Golf Channel, Viasat History, Viasat Nature, Viasat Explore, WAR, Spektrum, KinoSvět, UP Network, Stingray iConcerts, Stingray Classica, TV Paprika, CS Mini a Minimax.

Skylink 7 vysílá v HD rozlišení a je dostupný, stejně jako původní Skylink Ochutnávka, na všech aktivních kartách Skylinku.


obrázek

▲ Obr č. 1 - Záběr z příjmu Skylink 7

technické parametry:

satelit: Astra 3B (23,5°E)
kmitočet: 12,344 GHz
polarizace: horizontální
SR: 29900 ksymb/s
FEC: 2/3


norma: DVB-S2
modulace: 8PSK
pilot: OFF
pozice ve FastScan: 7

Skylink 7 nebude přinášet live vysílání výše uvedených placených programů. Nová stanice bude jen čerpat z programové knihovny dodavatelů obsahu. Program tak bude přizpůsoben potřebám diváků Skylinku.

S koncem pozice Skylink Ochutnávka ale nekončí tradiční programové ochutnávky. Od února budou ochutnávky probíhat na svých tradičních pozicích. V únoru mohou diváci sledovat dokumentární program National Geographic Wild HD. Majitelé Skylink Ready boxů s funkcí FastScan program najdou na 125. pozici.

redakce





Reklama




Vybrané články