Quantcast

Seriálový hit FlashForward na AXN

| redakce | tisk

Seriálová senzace letošního roku FLASHFORWARD - VZPOMÍNKY NA BUDOUCNOST - bude mít v listopadu společnou premiéru na AXN v jedenácti zemích Evropy. Jeho první epizoda se na obrazovkách objeví v pondělí 16. listopadu ve 21.00.

Kabelová a satelitní síť Sony Pictures Television, která na kanálu AXN nabízí pestrou paletu zábavných i dobrodružných děl, uvede seriál FlashForward - Vzpomínky na budoucnost, realizovaný ve společnosti ABC. Premiéra tohoto unikátního dobrodružství proběhne zároveň v šesti středoevropských zemích (Polsku, Maďarsku, České a Slovenské republice, Rumunsku a Bulharsku) a v pěti zemích jadranského regionu (Srbsku, Chorvatsku, Slovinsku, Makedonii a Černé Hoře). Seriál se ve všech uvedených zemích poprvé objeví na obrazovkách v pondělí 16. listopadu ve 21.00 hod. Další epizody se budou vysílat během následujících pondělků.

Drama FlashForward - Vzpomínky na budoucnost se opírá o nevysvětlitelnou událost, během níž lidé v jednom okamžiku na dvě minuty a sedmnáct vteřin strnou a nahlédnou do budoucnosti, jež se odehraje o šest měsíců později. Napínavý příběh zkoumá vliv této záhadné příhody na lidskou psychiku. Drama, inspirované románem Roberta J. Sawyera, ověnčeného řadou ocenění, sleduje skupinku postav, jež se po tomto neuvěřitelném zážitku snaží dát smysl vlastní budoucnosti. Rozhodují se, zda ji přijmou, nebo se ji pokusí změnit...

Seriálový hit FlashForward na AXN
▲ Seriálový hit FlashForward na AXN

Výkonnými producenty seriálu jsou David S. Goyer (spolupracoval na scénářích k filmům Batman začíná a Temný rytíř) a Brannon Braga (spoluautor seriálů 24 hodin, či Star Trek: Enterprise ).V hlavních rolích účinkují Joseph Fiennes (známý mimo jiné z oscarového filmu Zamilovaný Shakespeare), Jack Davenport (Piráti z Karibiku), Dominic Monaghan (Ztraceni) a Sonya Walger (Ztraceni). Vedlejší úlohy ztvárnili John Cho (Star Trek), Courtney B. Vance (Právo a pořádek), Brian O´Byrne, Christine Woods, Zachary Knighton a Peyton List.

Seriál FlashForward - Vzpomínka na budoucnost měl americkou premiéru na ABC letos v září a po svém uvedení stal se jedním z nejsledovanějších pořadů. S úspěchem byl uveden rovněž ve Velké Británii, Španělsku, Rakousku, Itálii, Rusku a v Singapuru a v řadě dalších zemí.

Kanál AXN jako první ve zmíněném regionu uvádí nejnovější americké seriály. Vedle dramatu FlashForward - Vzpomínka na budoucnost prezentuje nové řady dalších oblíbených seriálů (například Ztraceni, Kriminálka New York či Myšlenky zločince), které jsou odvysílány vzápětí po své premiéře v USA.

zdroj: AXN





Reklama




Vybrané články