Quantcast

Da Vinci Learning na kartách MTV Unlimited. Omylem?

| redakce | tisk

Majitelé neaktivních dekódovacích karet MTV Unlimited, které pracují v systému Conax, mohou bez problému přijímat vzdělávací kanál Da Vinci Learning. Program se vysílá na distribučním satelitu Sirius 4 (4,8°E) v systému Conax.

Da Vinci Learning vysílá svůj program multijazyčně - polsky, maďarsky, ukrajinsky, anglicky a také s DVB titulky v rumunštině, bulharštině a makedonštině.

Tvůrci kanálu Da Vinci Learning odkazují na nejlepší tradice vzdělávací televizi, které stimulují zvědavost a zábavnou formou zavádí diváky do fascinujícího světa vědy. Kanál je určen pro děti a dospívající mládež a dospělé.

Autoři kladou největší důraz na vědy a přírodní vědy (matematika, fyzika, chemie, biologie), nauku o Zemi (geologie, geografie, životní prostředí, astronomie), humanitní vědy (fyziologie a psychologie), sociální vědy (kulturních studií, filozofie, futurismus, ekonomie).

technické parametry:

• Sirius 4 (4,8°E), freq. 12,715 GHz, pol. H, SR 3330, FEC 3/4, DVB-S

Karty MTV Unlimited jsou určeny pro příjem balíku hudebních programů MTV a VH1. Dříve byly využívané i pro příjem TechniRadio. Tato služba byla provozovatelem ukončena.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články