Quantcast

Brzy nové kanály v NTV Plus

| redakce | tisk

Ruská satelitní pay-tv platforma NTV Plus, která využívá satelity Eutelsat W4 a Eutelsat W7 (36°E), na výstavě CSTB-2010, která se konala v Moskvě ve dnech 2. až 4. února 2010 představila své další plány na téma rozšíření nabídky o další stanice.

Abonenti se mají dočkat programů SET Russia, Idealniy Mir a také na novou stanici Voina i Mir.

Již v roce 2009 se objevily první informace o zařazení programu Sony Entertainment Television (SET Russia). Jednání mezi Sony a NTV Plus probíhala delší dobu. Stanice je již součástí nabídky konkurenčních platforem Raduga TV a Orion Express a také nově v nabídce Focus Sat Moldova na freq. 11,919 GHz, pol. V, SR 28000, FEC 7/8, DVB-S na družici Thor 6 (0,8°W). Obsah stanice tvoří zejména americké komediální seriály.

Druhou novinkou bude tématický kanál pro ženy Idealniy Mir, který je již součástí pay-tv Orion Express a vysílá také FTA na satelitu Sirius 4 (4,8°E), na kmitočtu 12,680 GHz, pol. H, SR 9404, FEC 3/4, DVB-S/QPSK. Volné vysílání zde bude brzy ukončeno. Kanál Idealniy Mir bude v NTV Plus v rámci základní nabídky Bazovyj.

Na jaře 2010 se v nabídce platformy objeví také Voina i Mir (Válka a svět). Bude to nový kanál na trhu - společný rusko-německý projekt. Stanice přinese produkci Beta Film, Spiegel TV, Parthenon a dalších.

zdroj: tele-sat.info, satkurier.pl





Reklama




Vybrané články