Quantcast

Disney Channel s novým tancem nabitým komediálním seriálem Na parket!

| redakce | tisk

Český Disney Channel představuje nový komediální seriál Na parket! jehož děj se točí kolem přátelství a oblíbené teenagerovské taneční show. Seriál byl stvořen Chrisem Thompsonem (Laverne and Shirley, Bosom Buddies, The Naked Truth, Action) a produkován Thompsonem a Robem Lottersteinem (The War At Home, Ellen). Tento nový seriál bude Disney Channel vysílat od soboty 29. ledna.

Hlavními hvězdami jsou 12letá Bella Thorne (Big Love) a 13letá Zendaya Coleman. Natáčení seriálu začalo v červnu 2010 v americkém Hollywoodu. Na americkém Disney Channelu měl seriál premiéru na podzim 2010.

Disney Channel s novým tancem nabitým komediálním seriálem Na parket!
▲ Disney Channel s novým tancem nabitým komediálním seriálem Na parket!

Komediální seriál představuje dvě veselé kamarádky CeCe Jonesovou a Raquel „Rocky“ Blueovou, jejichž sen - stát se profesionálními tanečnicemi, se naplní ve chvíli, kdy se stanou doprovodnými tanečnicemi v jedné z nejoblíbenějších teenagerských tanečních show s názvem „Na parket!, Chicago“. To vše se jim podaří díky tipu od jejich dobře informovaného kamaráda Deuce. Zatímco musí zvládnout celou škálu nových tanečních stylů, vypořádat se se zákulisními intrikami (především se svými rivaly Tinkou a Guntherem) a vyrovnat se s nově nabytým postavením mezi spolužáky, prožívají spoustu nových a veselých situací, z nichž některé vyzkoušejí sílu jejich přátelství.

Hlavní roli CeCe Jonesové hraje Bella Thorneová, v roli Raquel „Rocky“ Blueové se představí Zendaya Coleman, Kenton Duty (Ztraceni) hraje Gunthera, Adam Irigoyen (Kouzelníci z Waverly) si zahrál roli Deuce a Davis Cleveland (Hodně štěstí, Charlie, Zoufalé manželky) hraje CeCeina milovaného mladšího bratra Flynna Jonese. Seriál byl napsán Chrisem Thompsonem a produkován Robem Lottersteinem a Chrisem Thompsonem. „Na parket!“ vznikl v It´s a Laugh Production, Inc.





Reklama




Vybrané články