Quantcast

Ukrajinské kanály Inter čekají změny

| redakce | tisk

V roce 2011 hodlá ukrajinská mediální skupina INTER dynamicky rozvíjet své kanály a změnit jejich image. Informoval o tom zástupce koncernu Jaroslav Porokhnjak. Nedávno prošel proměnou filmový kanál Enter Film, který se nyní zaměřuje na sovětskou kinematografii.

Ve vysílání Enter Film nechybí melodramata, dramata a válečné filmy a pohádky z bývalého Sovětského svazu. Původně stanice Enter Film vysílala především produkci z USA.

Překvapivé jsou plány s kanálem pro muže MEGA, který čeká rebranding na populárně-naučný kanál. Jedná se relativně o nový kanál, který odstartoval koncem března 2010, kdy nahradil původní stanici Megasport. Vše nasvědčuje tomu, že myšlenka na kanál pro muže byl propadák.

Televize K2 bude nadále určena pro ženy. V poslední době se ve vysílání této stanice objevilo několik nových pořadů. Další se objeví později. Provozovatel také slibuje nové formáty a inovaci grafiky.

Změny čekají také na kanál K1 ale v tomto případě skupina INTER nesdělila žádné podrobnosti. Nedávno stanice změnila své logo. Inovaci loga čekají také hlavní kanály Inter a Inter+.

INTER je lédrem na ukrajinském televizním trhu. Portfolio se skládá z následujících stanic: Inter, Inter+, NTN, K1, K2, Enter, Enter Film, Mega a MTV Ukraine. Celá nabídka je k dispozici na satelitu Amos 3 4°W), na freq. 11,389 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S/QPSK. Většina stanice je FTA, s výjimkou Inter, který je kódován systémem BISS.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články