Quantcast

Letní novinky na Prima COOL: grafika a Autosalon

| redakce | tiskobrázek k článku: Letní novinky na Prima COOL: grafika a Autosalon

Prima COOL vstupuje do léta s dalšími novinkami. Od posledního červnového víkendu se v jejím vysílání postupně obměnila grafika a s prvním červencovým víkendem přivítá ve svém programu motoristický magazín Autosalon.

V těchto dnech se mohou diváci Prima COOL setkávat na obrazovkách s obměněnou grafikou. Proměnou prošly jak jingly identifikující televizní stanici, tak systémové identy (reklama, teleshoping apod.). Specifické znělky s logem COOL, jakož i animované identy vytvořili grafici FTV Prima a studio Oficina, které bylo již několikrát za grafiku mladších sourozenců Televize Prima oceněno.

Od 2. 7. také přibude každou sobotu v programové nabídce Prima COOL čerstvé vydání motoristického magazínu Autosalon. Pořad bude odvysílán nejdříve ve svém pravidelném sobotním dopoledním čase v Televizi Prima a hned ve stejný den odpoledne poběží totožný díl na mladší sesterské televizní stanici.

Světové novinky, nelítostné testy, koncepty budoucnosti v tradičním motoristickém magazínu tak už nepromeškají ani ti, kteří si v sobotu rádi přispí, a proto nemohou sledovat nové díly Autosalonu v Televizi Prima. Počkají si a odpoledne si motoristické informace vychutnají na Prima COOL. Ostatně, od stejné produkční společnosti už mají na tomto kanálu možnost sledovat jinou motolahůdku - každý pátek po 23. hodině zde běží pořad I Like Bike, určený milovníkům motocyklů.

Autosalon na Prima COOL odstartuje v sobotu 2. 7. v 15.10.

zdroj: Prima





Reklama




Vybrané články