Quantcast

Samsung uzavřel exkluzivní roční spolupráci s Topfun

| redakce | tisk

Samsung Electronics Co. Ltd., přední výrobce na trhu spotřební elektroniky a světová jednička v oblasti informačních technologií, přichází s novou aplikací, která vnese ještě více zábavy do života majitelů SMART televizorů, Blu-ray přehrávačů a domácích kin Samsung. On-line videopůjčovna Topfun zahrnuje více než 800 českých i zahraničních filmů všech žánrových kategorií.

Díky stisknutí jediného tlačítka na dálkovém ovladači můžete z pohodlí vašeho domova vybírat film dle svého přání. Majitelé Samsung TV, Blu-ray přehrávačů a domácích kin zakoupených od 1. července 2011 získají přednabitý účet na 24 libovolných filmů zdarma.

Video aplikace patří obecně mezi velmi oblíbené a zákazníky vyhledávané. Celosvětově jsme skrze portál Samsung Apps dosáhli již přes 5 milionů stažení. Pro naše zákazníky jsme se proto rozhodli zavést on-line videopůjčovnu Topfun. Ta odpovídá našemu zacílení na kvalitu, kdy podporujeme aplikace, které lidé sami často vyhledávají a požadují, než abychom přicházeli s desítkami aplikací, které ve finále nikdo nepoužívá,“ říká Ondřej Lukáč, Marketing Manager AV divize společnosti Samsung.

Jsme potěšeni, že služba Topfun je implementována do SMART televizorů společnosti Samsung. Toto spojení považujeme za strategické pro všechny zúčastněné, neboť společně přinášíme zákazníkům ty nejlepší filmy pouhým stiskem jediného tlačítka dálkového ovladače,“ říká Radek Přikryl, ředitel obchodní divize společnosti Topfun Media.

Je libo Počátek, Mamma Mia či Harry Potter?
Společnost Topfun odebírá obsahy celkem od 35 poskytovatelů, mezi nimiž jsou např. studia Warner Bros a Universal Pictures. V krátké době připravuje kromě spolupráce s dalšími studii také nasazení obsahu několika nezávislých producentů a distributorů včetně vysílání placených kanálů.

Zákazníci Samsungu se mohou těšit na filmové balíčky nazvané Pakety, ale také na novinky filmů, které jim přineseme až do obývacího pokoje již 14 dnů po kinopremiéře. Naprostou novinkou na Topfunu již v brzké době bude streamované TV vysílání placených TV kanálů a také nasazení 3D obsahu,“ komentuje další výhody Přikryl.

Půjčení filmů přes aplikaci on-line videopůjčovna Topfun je zpoplatněno, přičemž cena jednoho titulu, resp. 24 hodinový přístup k němu, se pohybuje podle typu filmu od 45 nebo do 53 Kč. Platba za půjčení filmu se strhává z předem nabitého účtu uživatele.

zdroj: Topfun





Reklama




Vybrané články