Quantcast

Slovak Sport TV - od května další sportovní televize

| redakce | tiskobrázek k článku: Slovak Sport TV - od května další sportovní televize

Na slovenském trhu vzniká další sportovní kanál. Po Digi Sportu hodlá na tamní trhu vstoupit další komerční stanice s názvem Slovak Sport TV. Televize hodlá vyplnit mezeru, která vznikla po zrušení veřejnoprávní Trojky.

"Novovzniknutá súkromná televízia má za cieľ konkurovať zahraničným športovým televíziám kvalitou a ponukou atraktívneho programu pre domáceho diváka," uvádí na svých stránkách projekt Slovak Sport TV.

Televize se chce zaměřit na exkluzivní přímé přenosy a záznamy ze slovenských sportů jako je basketbal, volejbal a házená, zápasy fotbalové a hokejové ligy, florbalu či hokejbalu.

"Významná pozornosť bude tiež venovaná automobilovým športom, boxu, golfu a mnohým ďalším. Zásadnou novinkou bude príprava priamych prenosov zo súťaží nižších úrovní, a to zo všetkých regiónov Slovenska," píše se na stránkách projektu.

Slovak Sport.TV bude sesterským projektem regionální televize Central. Televize ještě nemá vysílací licenci. Chce o ni požádat prostřednictvím společnosti Slovak Sport. Informuje o tom web Mediálne.sk.





Reklama




Vybrané články