Quantcast

Afrikvision - distributor afrických kanálů na 19,2E

| redakce | tisk

Operátor Afrikvision je oficiálním distributorem afrických televizních stanic RTB TV a RTI1 vysílané pro diváky v Evropě od poloviny března 2012 přes satelit Astra 1M (19,2°E).

Pro vysílání programů využívá společnost transpondér 27 na kmitočtu 11,612 GHz, pol. H. Kanál RTB TV je celý kódován systémem Viaccess PC 3.0. To samé čeká i stanici RTI 1. Náklady za přístup ke každé stanici jsou 69 eur. Platnost karty je 12 měsíců. Kartu je možné objednat na internetové stránce Afrikvision.

Afrikvision je hlavním distributorem afrických kanálů vysílané přes satelit v Evropě. Specializuje se také na prodej satelitních přijímačů, produkci a propagaci africké kulturní a umělecké tvorby.

RTB TV (provozovatel Radiodiffusion Télévision du Burkina) je kanál z Burkina Faso, RTI 1 (Radiodiffusion Télévision Ivoirienne) pochází z Pobřeží slonoviny. Obě stanice přinášejí všeobecný program zaměřený na vzdělávání, kulturu, historii, hudbu, politiku, ekonomiku a aktuální informace, sport a zábavu (seriály, filmy, pohádky).

technické parametry - RTB, RTI 1:

• Astra 1M (19,2°E), freq. 11,612 GHz, pol. H, SR 22000, FEC 5/6, DVB-S/QPSK

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články