Quantcast

Bláznivě střelené léto, jaké tu Rocky nebylo, začíná na Nova Cinema

| redakce | tisk

Letní program televize Nova Cinema startuje už o tomto víkendu s podtitulem „Bláznivé léto, jaké tu Rocky nebylo“. Kromě mnoha jiných zajímavých titulů se na obrazovkách objeví kultovní filmové série Rocky a Bláznivá střela.

Už v neděli 1. července startuje na kanálu Nova Cinema slavná boxerská filmová série Rocky! Diváci se můžou těšit na všech šest dílů, které Nova Cinema odvysílá každou neděli od 20:00. Rocky Balboa tak bude v aréně opět bojovat o svůj život, a ze samého dna se vyšplhá na boxerský vrchol.

Příběh outsidera, který dostal šanci bojovat o titul mistra světa a zvítězil tak sám nad sebou. Když byl v roce 1976 uveden do kin původní film Rocky, stal se mezinárodním fenoménem a nesmrtelnou klasikou. Nečekaný hit se v silné konkurenci velkorozpočtových titulů probojoval do oscarového klání a byl nominován na 10 cen Akademie, přičemž proměnil nominace v kategoriích nejlepší film, nejlepší režie a nejlepší střih. Zatím poslední pokračování natočil Sylvester Stallone v roce 2006 a i ve svých 60 letech se předvedl ve skvělé formě.

V srpnu pak na obrazovku vtrhne Leslie Nielsen jak bláznivý detektiv Frank Drebin v komediální řadě Bláznivá střela. Jména tvůrců Zucker - Abrahams - Zucker jsou zárukou nezadržitelného humoru. Jejich filmové parodie se nezastaví před ničím, a tak uvidíme i smazání skvrny z čela Michaila Gorbačova nebo falešně zazpívanou americkou hymnu.

Dalšími atraktivními letními tituly na Nova Cinema budou například western s Bradem Pittem Zabití Jesseho Jamese zbabělcem Robertem Fordem (uvedeno v premiéře jako Nova Cinema Exclusive), Scorseseho drama Skrytá identita, animovaný film Za plotem nebo další parodie s Leslie Nielsenem Utopenec na útěku.

zdroj: Nova





Reklama




Vybrané články