Quantcast

freeSAT by UPC Direct potvrdil přidání Sport2 HD

| redakce | tiskobrázek k článku: freeSAT by UPC Direct potvrdil přidání Sport2 HD

Lucemburská skupina UPC DTH dnes potvrdila, že její programová HD nabídka se rozšíří o sportovní kanál Sport2 ve vysokém rozlišení (HDTV). Stanice Sport2 HD bude součástí balíčku freeSAT HD.

Od 22. února 2013 budou mít zákazníci využívající službu freeSAT HD možnost sledovat kanál Sport2 v nejvyšší HD kvalitě jako součást svého HD balíčku. Jedná se o součást závazku společnosti UPC DTH, že zvýší počet HD kanálů na trhu a posílí svou pozici předního poskytovatele satelitních služeb tím, že svým zákazníkům nabídne širokou škálu pořadů v HD kvalitě.

Program Sport2 HD nabízí prestižní sportovní události, jako např. vyřazovací zápasy KHL s legendárním slovenským týmem Slovan Bratislava, tenisové turnaje ATP500 a zápasy španělské fotbalové ligy La Liga s nejoblíbenějšími kluby Real Madrid a FC Barcelona vysílané živě každý týden.

Jsme rádi, že můžeme posílit naši nabídku freeSAT HD dalším vysoce kvalitním kanálem, který bude vysílat u nás oblíbené sporty, jako je hokej, a mezinárodní sportovní utkání, např. španělský fotbal,“ řekl Jiří Kraval, ředitel marketingu a prodeje UPC DTH S.à r.l. pro ČR a Slovensko. „Přidání kanálu Sport2 HD obohacuje naši nabídku HD kanálů nejvyšší kvality, která nyní obsahuje 14 HD kanálů a kromě sportu nabízí například dokumentární a místní kanály. Tento skvělý kanál se tak přidává k programu Animal Planet HD, který byl přidán na konci roku 2012.“

Sport2 HD bude zákazníkům využívajícím službu freeSAT HD k dispozici na kanálu 124. FreeSAT je službou UPC DTH S.à r.l. v ČR a na Slovensku.





Reklama




Vybrané články