Quantcast

Horor film TV: Temné Vánoce a děsuplný Nový rok

| redakce | tiskobrázek k článku: Horor film TV: Temné Vánoce a děsuplný Nový rok

Horor film TV, vysílající v českých a slovenských kabelových a satelitních televizních sítích, nabídne všem divákům, kteří se budou během vánočních svátků a silvestra cítit přesyceni pohádkami, romantikou a zábavou, vskutku adrenalinovou televizní alternativu.

Po štědrovečerní večeři jim Horor film s úderem půlnoci nabídne premiérové Krvavé stopy. Ty je zavedou do malého amerického městečka a k jeho tajemství, pohřbenému ve stínech minulosti. Možná by pak bylo lepší skrýt se na Ztraceném ostrově i přesto, že budou pronásledováni příslušníky kmene, jehož evoluční vývoj se zastavil již v dávné minulosti.

S příchodem Nového roku se pak diváci toužící po vzrušení mohou, opět od půlnoci, ponořit do premiérových Temných zákoutí. Co je ještě skutečnost a co už jen špatný sen? Po tomto temném filmu s vynikající herečkou Thorou Birch (Americká krása) budou následovat Jeppers Creepers 2 a také Půlnoční vlak. Ne aby do něj někdo nastoupil po návratu ze silvestrovských oslav! Prožil by nejděsivější jízdu svého života.

Na Nový rok uvede Horor film snímek Prokletý, o tom, co se stane, když se člověk skeptický vůči paranormálním jevům nastěhuje do strašidelného domu, dále Garyho Oldmana ve filmu V temném lese a také horor Černá smrt. Ten se pohybuje na hranici mezi historickým dramatem a hororem a patří k nejlepším dílům žánru.

Přesný program Horor filmu je dostupný zde.

Horor film 25.12. 2013, 00 hod. Krvavé stopy. USA, 2004, režie Sheldon Wilson. Hrají: Rocky .Marquette, Natalie Avitatal a další. Jaké tajemství leží pohřbeno ve stínech minulosti malého města? Jaké hrůzy ještě čekají v lesích?.

Horor film 25.12. 2013, 01.40 hod. Ztracený ostrov. USA, 2009, režie Jorg Ihle Hrají: Nikky Griffin, Kellan Lutz a další. Skupina přátel přežije ztroskotání lodi a doplave na neprozkoumaný ostrov. Brzy jsou unášeni jeden po druhém členy kanibalského kmene, na který evoluce již dávno zapomněla.

Horor film 1. 1. 2013, 00 hod. Temná zákoutí. USA, 1999, režie James Gray. Hrají: Mark Wahlberg, Thora Birch, Charlize Theron, Fane Dunaway a další. Leo chce po návratu z vězení žít poklidně se svou rodinou a pracovat u strýce Franka. Potřebuje peníze, a tak se spojí s partou kamaráda Willieho, který pro strýce vyřizuje jisté záležitosti. Ale hned první noc vše dopadne špatně - někdo někoho zabije.

Horor film 1. 1. 2013, 01.35 hod. Jeppers Creepers 2. USA / NL, 2003, režie: Victor Salva: Hrají Ray Wise, Jonathan Breck a další. Autobus s mladými basketbalisty na osamělé silnici. Krvelačný netvor a farmář, který se mu chce pomstít.

Horor film 1. 1. 2013, 0.3.20 hod. Půlnoční vlak. USA 2008, režie: Rjúhei Kitamura. Hrají: Bradley Cooper, Vinie Jones, Brooke Shields a další. Newyorský fotograf se snaží dopadnout sériového vraha, který stále uniká před spravedlností. Jeho specialitou jsou brutální krvavé útoky v metru, po nichž záhadně mizí. Kdo je a proč vraždí?

Horor film 2. 1. 2013, 00 hod. Prokletý. USA, 2009, režie: Tennyson Bardwell. Hrají: Tim Daly, Tom Arnold, Zoe Saldana. Smrt tety známého právníka Bryana Becketa provází velmi zvláštní okolnosti. Její synovec se poté nastěhuje do zděděného viktoriánského sídla, kde údajně straší. V domě dochází k podivným incidentům, které zarytý skeptik zpočátku ignoruje. Pak se jeho terčem strašení stává sám.

Horor film 2. 1. 2013, 01.35 hod. V temném lese. USA, Španělsko 2006, režie Koldo Serra. Hrají:Garry Oldman, Virginie Ledoyen a další. Mladí manželé přijíždějí na návštěvu ke svému příteli. Když v lese najdou děvčátko, ujmou se ho. A místní vesničané na ně spouštějí hon.

Horor film 2. 1. 2013, 03.30 hod Černá smrt. Německo, Velká Británie, 2010, Režie Christopher Smith. Hrají:Sean Bean, Carice van Houten, John Lynch a další. Anglie roku 1348. Epidemie moru a pověst o vesnici uprostřed močálů, jíž se mor vyhýbá. Klášterní novic Osmund se nabídne biskupovu vyslanci, že ho do ní zavede. Drama lásky a nenávisti, zrady a fanatismu.

zdroj: ČFS





Reklama




Vybrané články